Despre noi

Povestea echipei Spiritualitatea Tantrica

Proiectul Spiritualitatea Tantrica se dezvolta de mai bine de 6 ani. In toti acesti ani am avut oportunitatea sa lucram cu mii de persoane care sunt interesate de dezvoltare personala si spirituala. Ne adresam tuturor pasionatilor de meditatie sau dezvoltare personala si spirituala. Oferim o dezvoltare a unei practici autentice care poate aduce in echilibrul toate sectoarele vietii tale.

Pe masura ce am invatat tehnici si practici de la maestri am dorit sa facem usor accesul la astfel de invataturi. Cei care au dorinta sa invete, dar nu au posibilitatea sa calatoreasca in India sau Tibet pot participa la evenimentele noastre din Bucuresti sau din tara. Simtind beneficiile practicilor in viata noastra si in corpul nostru ne-am dorit sa transmitem si altora aceste practici. In felul acesta a luat nastere proiectul Spiritualitatea Tantrica.

Spiritualitatea Tantrica
Tehnici de meditatie

Dorinta noastra de a transmite si de a face cunoscute practicile corecte si autentice din India sau Tibet este motivatia noastra. An de an, sute de persoane se alatura comunitatilor formate de Spiritualitatea Tantrica.

In cadrul seminariilor si evenimentelor organizate sub marca Spiritualitatea Tantrica participantii invata tehnici de meditatie care nu sunt disponibile in online. De asemenea, in cadrul evenimentelor organizate de echipa noastra aveti sansa de a interactiona cu oameni exceptionali care sunt pasionati de dezvoltarea personala si spirituala.
Calugarii care vin sa ne predea si sa ne invete cum sa practicam corect ne sunt profesori catre dezvoltarea personala si spirituala. Atunci cand petrecem cateva zile in compania unor astfel de calugari reusim sa ne calmam mintea si corpul. In evenimentele de Kriya Yoga sau de TUMMO maestrii ofera tehnici care se transmit exclusiv pe cale orala si pe care nu le putem gasi pe internet sau in carti.