Kriya Yoga


Kriya Yoga Bucuresti

Pentru a face cunostinta cu ceea ce inseamna Kriya Yoga va invitam la seminariile organizate de echipa Spiritualitatea Tantrica in Bucuresti sau in alte orase din tara. Un seminar de Kriya yoga poate fi un cadou minunat pentru persoanele interesate de dezvoltarea personala sau de meditatie.

Echipa Spiritualitatea Tantrica ofera o ocazie unica in Romania de a cunoaste un Swami autentic si de a primi invataturile in mod direct. Evenimentele noastre pe tema Kriya yoga sunt o oportunitate deosebita pentru tot ceea ce inseamna practici spiritual, dezvoltare personala si meditatie.

Ce inseamna Kriya Yoga?


Cuvantul “Kriya” deriva din sanscritul KRI. In sanscrita KRI inseamna a face, a actiona, a reactiona. Sensul expresiei “Kriya yoga” este “unirea (yoga) cu infinitul prin intermediul unei anumite actiuni (kriya).”
Exista multe informatii despre Kriya yoga care nu pot fi transmise publicului general. Pentru a face trecerea de la practica Kriya yoga la nivel de amator catre o Kriya yoga autentica este nevoie de initiere.
Studiind carti sau luand informatii de pe internet nu ajungem la o practica autentica. Singurul mod de a invata Kriya yoga corect este invatand de la un practicant Kriyaban. Persoanele care sunt dedicate practicii de kriya yoga obtin initiere de la un Swami autentic.


Izvorul Kriya Yoga

Stiinta Kriya yoga s-a raspandit in India moderna datorita maestrului Lahiri Mahasaya. Kriya este o stiinta foarte veche. Despre Kriya exista testimoniale care mentioneaza o vechime de mii de ani a practicii.

Cu multe mii de ani in urma, Krishna i-a predat-o lui Arjuna si care, mai tarziu, a fost cunoscuta de Patanjali, de Isus, de Sfantul Ioan, Sfantul Pavel si alti discipoli.”


“Kriya yoga este un instrument care permite accelerarea evolutiei omului”
Sri Yukteswar

"“Daca ar trebui sa explic Kriya Yoga in cateva cuvinte unui occidental ce are educatie stiintifica, i-as spune ca este o metoda psihofiziologica simpla care determina la nivel fizic eliminarea bioxidului de carbon din sange si incarcarea acestuia cu oxygen. Atomii acestui oxygen suplimentar sunt transmutati in curenti subtili care vitalizeaza creierul si centrii spinali. Astfel yoghinul poate incetini sau chiar preveni imbatranirea tesuturilor oprind acumularea sangelui venos; yoghinii avansati transmuta materia in energie pura.”
Autobiografia unui Yoghin – Paramahansa YoganandaSeminar de Kriya yoga Bucuresti

Membrii echipei Spiritualitatea Tantrica au experienta practica de peste 5 ani in Kriya yoga.

Seminariile organizate in Bucuresti sunt special concepute pentru cei care practica Kriya Yoga. Practicantii Kriya yoga cauta sa primeasca initiere in Kriya de la un maestru autentic. Echipa Spiritualitatea Tantrica il aduce in Romania pe Swami Nityananda Giri.
Participantii la evenimentele noastre primesc de la Swami initiere in kriya yoga. ”