Seminar de initiere in Technica de Tummo - Tehnica Focului Interior


Bucuresti 15-17 noiembrie - strada Victor Eftimiu nr. 2, parter( lângă Cișmigiu).


Asa cum facem de mai bine de 5 ani, anul acesta la invitatia noastra Rinpoche Choe-Khor Tsang lama tibetan de pe linia dzogchen Bön vine in Romania. Nascut in Dolpo, Himalaya Rinpoche Choe-Khor Tsang este Bön Buddhist lama si detine titlul de Geshe din Manastirea Menri, precum si un doctorat la Universitatea Charles.


Rinpoche Choe-Khor Tsang vine pentru a IV -a oara in Romania, acesta a mai sustinut inca 2 seminarii in Romania - seminarul de Dream Yoga din noiembrie 2018 si seminarul de Sleep Yoga din iunie 2019.


REZERVĂ ACUM UN LOC


De ce este important sa participi la acest eveniment?


- Poti sa simti contactul direct cu un maestru autentic care vine special pentru tine sa te invete tehnici care in urma cu 50 de ani erau destinate doar unui numar limitat de practicanti
- Informatiile pe care le primesti la seminar sunt ‘ de prima mana’, directe si autentice fara rabat de la traditie.
- Pentru ca nu sunt alterate, tehnicile isi produc efecte inca de la primele sedinte de tummo care urmeaza dupa initiere.
- Vei auzi termeni noi despre spiritualitatea tibetana cu care urmeaza sa te familiarizezi.
- Vei fi instruit cum sa faci ca mintea sa lucreze in favoarea ta si sa te saboteze tot mai rar si in final sa-ti devina prieten fidel;

Ce insemna tummo?


Tummo este despre oameni care isi pun intrebari existentiale si tind sa afle raspunsul in aceasta viata.
Rafinarea permanenta a cunoasterii este esentiala in cautarea libertatii depline.
Traditia tibetana Bon este împărțttă în sutra si tantra, sutrele formând baza doctrinară a căii monahale drepte și tantra formează rădăcina unui mod mai larg si mai tolerant de practica, adaptabil vietii noastre sociale. Tummo este o ramura a tarntrei superioare.