Turneu TUMMO – TREZIREA FOCULUI INTERIOR

Loading Events

« All Events

Turneu TUMMO – TREZIREA FOCULUI INTERIOR

January 18 @ 8:00 am - March 7 @ 5:00 pm

In 2020 echipa Spiritualitatea Tantrica isi doreste sa ajunga cat mai aproape de cei care au ca sistem de valori dezvoltarea personala si evolutia spirituala.

Incepand cu 18 ianuarie echipa Spiritualitatea Tantrica organizeaza in fiecare weekend seminarii de TUMMO. Cei interesati de practica TUMMO ne vor gasi in urmatoarele orase:

 

18.01.2020 – Bucuresti
19.01.2020 – Constanta
25.01.2020 – Brasov
01.02.2020 – Baia Mare
02.02.2020 – Cluj
15.02.2020- Iasi
22.02.2020 – Bacau
29.02.2020 – Galati
07.03.2020 – Timisoara.

 

 

De ce sa participi la TURNEU TUMMO?

 

Pentru a intelege TUMMO trebuie sa cunosti beneficiile pe care le poti obtine practicand zilnic. Tehnicile pe care le invatam in cele 8 ore isi produc efecte inca din timpul seminarului de TUMMO. TUMMO este o practica foarte puternica care foloseste caldura si focul interior.

Metabolismul este un proces important in viata noastra de zi cu zi. Un metabolism bun implica o digestie buna. Prin trezirea focului interior dobandesti un corp suplu si plin de energie.

Ai cunoscut vreodata o femeie sau un barbat cu un metabolism bun care mananca pizza si alte mancaruri grele in fiecare seara, la cina? Aceste persoane se pot bucura de toate alimentele (“nesanatoase”) pe care le doresc si, cumva, reusesc sa aiba un fizic de invidiat, pe cand tu te ingrasi chiar cand vezi un cheeseburger. Poate te intrebi cum de ei reusesc sa scape atat de usor de greutate in exces si sa nu se mai ingrase, in timp ce tu trudesti la sala de fitness ore intregi pe saptamana pentru a slabi.

Metabolismul reprezintă totalitatea transformărilor biochimice și energetice care au loc în tesuturile organismului viu. Metabolismul este un proces complex, ce implică schimburi de materii și energii, și care include două procese (simultane) opuse: catabolism (dezasimilație) si anabolism (asimilație).

O sanatate excelenta inseamna o viata fericita. TUMMO te ajuta sa dobandesti aceste caracteristici fara efecte secundare nedorite. TUMMO este arta prin care invatam sa ne gestionam dorintele, poftele si placerile lumesti, controlandu-le si folosindu-le in interesul nostru spiritual.

Chiar dupa prima practica, mintea incepe sa lucreze in favoarea ta si sa te saboteze tot mai rar. In final mintea iti devine un prieten care te sustine in tot ce intreprinzi.

Prin respiratiile specifice tehnicii de TUMMO avem permanent plamanii oxigenati corespunzator. Conform studiilor, prin tehnicile de respiratie TUMMO, capacitatea pulmonara se mareste si aportul de oxigen in sange creste. Astfel plamanii nostri sunt improspatati zilnic si sunt plini de vitalitate si oxigen ca o padure de stejar primavara.

Prin respiratia TUMMO inlăturam indirect emoţiile negative, traumele şi concepţiile limitative. Simpla respiraţie profundă în abdomen te poate scăpa de tensiunile pe care le-ai păstrat în corp, unele de care probabil nici nu ştiai că există.

Prin practica sincera, TUMMO te poate ajuta sa te vindeci de anumite afectiuni care reprezinta in prezent obstacole fizice in calea evolutiei tale.

Practica spirituala implica o anumita metodologie si un efort sustinut. Ea trebuie exersata zilnic, cu hotarare, atentie, devotament, deoarece numai asa se poate crea fundatia stabila (TUMMO) din care sa inceapa elevarea mintii, a inteligentei si a constiintei. In felul acesta vei deveni mai optimist si te bucuri mai mult de viata.

Pentru cei care fac sport de performanta (dans, arte martiale, atletism, tenis de camp, etc.) sau vor sa-si modeleze corpul fizic, TUMMO este o tehnica in care angrenam serios structura psihica, energetica si corpul fizic.

Viata ta sentimentala si sexuala se va imbunatati considerabil prin amplificarea energiei vitale, efect al practicii de TUMMO (inclusiv continenta/performanta sexuala).

Scopul Practicii Tummo este atingerea nivelului cel mai inalt, Iliuminarea, Marea fericire, Nirvana. Scopul cel mai de jos este vindecarea noastra de boli si traume energii care ies prin transpiratie.

 

False motive pentru care sa nu participi la Turneu TUMMO “Trezirea Focului Interior”

 

  • Pentru ca nu este pentru tine acest seminar. Nu ai de unde sa stii, daca nu ai cu ce compara.

 

  • Pentru ca TUMMO este o tehnica dificila. Tehnica de TUMMO nu este dificila, mobilizarea zilnica e mai grea, dar nu imposibila.

 

  • Pentru ca e mai bine sa iti fie caldut, decat minunat. Iesim impreuna din zona de confort.

 

  • Pentru ca ai o stima de sine scazuta. Toti o avem uneori (considera ca este o etapa, nu un mod de viata), insa perseverenta in practica TUMMO transforma lipsa de incredere in optimism.

 

  • Pentru ca stii suficient de multe tehnici. Ai performat in una dintre ele? O practici cu succes? Daca raspunsul este nu, inca mai cauti, deci esti in plin proces de cautare interioara.

 

Cea mai sigura investitie este in tine: carti, seminarii, retreaturi. Daca introduci informatii bune, o sa produci informatii bune. Valoarea noastra este in functie de ceea ce suntem si ceea ce facem.

 

Te rog sa te gandesti si apoi sa iei o decizie care-ti poate schimba perspectiva asupra vietii. Uneori oamenii nu fac schimbari in vietile lor pentru ca nu au atins inca pragul de jos. O intrebare care ar ajuta in aceasta situatie ar fi: Te simti destul de rau pentru a putea face niste schimbari sau ai prefera sa mai astepti pana cand te vei simti mai rau?

Daca nu consideri ca este de datoria ta sa te ridici la inaltimea potentialului tau, atunci pur si simplu nu te vei ridica.

 

Succesul in practica spirituala apare ca rezultat al revendicarilor pe plan mental si spiritual, urmate de intreprinderea actiunilor necesare de-a lungul timpului, pana cand acesta este indeplinit. Surprinzator, toata lumea cauta scurtatura secreta – si deloc surprinzator este faptul ca nu exista scurtaturi. Cu cat intreprinzi mai multe actiuni, cu atat cresc sansele de a obtine rezultate in practica TUMMO.

 

Orice obiectiv abordat prin intermendiul eforturilor potrivite, al unui volum potrivit pentru efort si al perseverentei este un obiectiv realizabil.

 

Facilitator:

 

Daniel Flesaru – practicant cu rezultate al tehnicii de TUMMO.
Contact: 0723329778
Email: office@spiritualitateatantrica.ro

 

Acest eveniment este organizat echipa Spiritualitatea Tantrica. Vedeti mai multe detalii despre TUMMO si despre celelalte evenimente marca Spiritualitatea Tantrica sectiunea evenimente de pe siteul nostru: www.spiritualitateatantrica.ro.

 

Info

Start:
January 18 @ 8:00 am
End:
March 7 @ 5:00 pm
Event Category: