TREZIREA FOCULUI INTERIOR – Cluj 2 februarie – Tummo Seminar

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TREZIREA FOCULUI INTERIOR – Cluj 2 februarie – Tummo Seminar

February 2 @ 9:30 am - 6:00 pm

lei480

 

 

TREZIREA FOCULUI INTERIOR – Tummo Seminar

Deoarece este important sa va formati o imagine clara despre tehnica meditativa tummo, va sugeram sa cititi si reportajul de pe  site-ul nostru.

Features 1

Cei care au primit inițierea in tummo de la Rinpoche sau au participat la un seminar/retreat de tummo organizat ulterior, pot participa pe baza de donație.

Ne puteti ajuta si cu un share la eveniment. Multumim anticipat.

Cluj 2 februarie 2020, orele 9.30 -18.

Ne puteti urmari si pe facebook –

https://facebook.com/events/s/cluj-seminar-tummo-focul-subti/2620989637936727/?ti=cl

1. Prezentare generala

Este important sa pornim calatoria spirituala de acolo unde ne aflam nu din punctul in care credem ca suntem. Acesta este motivul pentru care trebuie sa folosim practica noastra zilnica, care ne ajuta pe calea spirituala sa ajungem pas cu pas la dimensiunea Realitatii ultime, fara forma.
Efortul sustinut, realizat printr-o intelegere totala a artei si filozofiei tibetane si in perfecta comuniune cu trupul, mintea si sufletul nu este o practica mecanica ci una spirituala.
Intelepciunea profunda este obtinuta prin practica intensa, daruire si atentie ,prin aplicarea infranarii si controlului interior. Acesta este o practica exacta si corecta.
Sa-i cunosti pe altii este inteligenta, sa te cunosti pe tine este adevarata intelepciune.

Intreba-te, daca ar fi sa faci o singura activitatea azi care sa-ti mareasca eficienta care este aceea?
Conform unor studii, lipsa de hotarare este aproape in capul listei celor 30 de cauza majore ale esecului personal.
Fiecare dintre cei care au reusit in viata, aveau obiceiul de a lua decizii cu promptitudine si de a schimba cu greutate aceste decizii in cazul in care le schimbau vreodata.
Luand in considerare complexitatea situatiilor unei persoane, alegerea unei astfel de scurtaturi poate reprezenta cea mai rationala abordare posibila.

Tummo este o tehnica de meditatie, parte de din cele sase yoga ale lui Naropa. De asemenea, tummo este o tehnica avansata din tantra superioara, folosita in special in sistemul budist care poate conduce la iesirea din ciclul karmic al reancarnarilor.
Este de asemeenea o tehnica in care invatam cum sa aducem, sa generam si sa mentinem permanent energiile vitale in canalul central(sushumna nady). Tummo este despre metabolism,caldura interna si focul subtil .

Razele emise de soare si energia termica produsa de soare sunt aspecte esentiale ale soarelui dar nu sunt soarele propriu-zis. Cand percepem o stare de caldura deducem ca trebuie sa existe pe undeva o sursa de caldura care iradiaza. Chakrele, energiile si alte forme subtile de constiinta care sunt puncte, zone de depozitare a puterii divine, nu pot decat sa ne conduca la intelegerea faptului ca exista o Sursa superioara din care toate acestea au izvorat.

2. DE CE SA NU PARTICIPI LA ACEST SEMINAR? :

– Pentru ca nu este pentru tine acest seminar. Nu ai de unde sa stii daca nu ai cu ce compara.
– Pentru ca tummo este o tehnica dificila. Tehnica de tummo nu este dificila, mobilizarea zilnica e mai grea.
– Pentru ca e mai bine sa- ti fie caldut decat minunat.
– Pentru ca ai mai fost si la alte seminarii si ti s-au prezentat tehnici adaptate si modificate ca sa le poti practica usor. Noi iti prezentam tehnici autentice/nemodificate, invatate direct de la calugarii tibetani care vin de 3 ori pe an in Romania. Un calugar spunea ca o tehnica modificata nu mai produce efectele tehnicii originale. Tehnicile calugarilor tibetani sunt create de yoghini care au meditat toata viata lor. Astfel prelucrarea tehnicilor s-a facut pe parcursul a sute de ani de practica perseverenta si inteleapta alaturi de maestrii priceputi.
– Pentru ca ai o stima de sine scazuta. Toti o avem uneori( considera ca este o etapa nu un mod de viata), insa perseverenta in practica tummo transforma lipsa de incredere in optimism.
– Pentru ca stii suficient de multe tehnici. Ai performat in una dintre ele? O practici cu succes? Daca raspunsul este nu, inca mai cauti, deci esti in plin proces de cautare interioara.
– Pentru ca pretul seminarului este mare ‘ pentru tine’. Autoeducarea costa, dar este singurul mod prin care investesti in tine.
Cea mai sigura investitie este in tine: carti,seminarii, retreaturi. Daca introduci informatii valoroase o sa oferi la randul tau informatii de calitate. Valoarea noastra este in functie de ceea ce suntem si ceea ce facem.

Te rog sa te gandesti si apoi sa iei o decizie care-ti poate schimba perspectiva vietii.

Uneori oamenii nu fac schimbari in vietile lor pentru ca nu au atins inca pragul de jos. O intrebare care ar ajuta in aceasta situatie ar fi: Te simti destul de rau pentru a putea face niste schimbari sau ai prefera sa mai astepti pana cand te vei simti mai rau?

Daca nu consideri ca este de datoria ta sa te ridici la inaltimea potentialului tau, atunci pur si simplu nu te vei ridica.

Succesul in practica spirituala apare ca rezultat al revendicarilor pe plan mental si spiritual, urmate de intreprinderea actiunilor necesare de-a lungul timpului, pana cand acesta este indeplinit.

Cu cat intreprinzi mai multe actiuni, cu atat cresc sansele de a obtine rezultate in practica tummo.

Orice obiectiv abordat prin intermendiul eforturilor potrivite, al unui volum potrivit pentru efort si al perseverentei este un obiectiv realizabil.

3. BENEFICII :

De ce este important pentru tine sa participi la acest eveniment?

Deoarece este important sa stii ce beneficii ai:

– Informatiile pe care le primesti la seminar sunt ‘ de prima mana’, directe si autentice fara rabat de la traditie.
– Pentru ca nu sunt alterate, tehnicile isi produc efecte inca din timpul seminarului de tummo la care participi.
– Vei fi instruit cum sa faci ca mintea sa lucreze in favoarea ta si sa te saboteze tot mai rar, iar in final sa-ti devina un prieten fidel;
– Vei intalni oameni care au aceleasi aspiratii ca si ale tale si cu care poti impartasi sentimente sincere;
– Iti vei face prieteni noi.
– Vei deveni mai inteligent si astfel vei putea sa-ti eficientiezi timpul;
– Vei dobandi, prin efort personal zilnic, o autodisciplina care te va ajuta sa ai mai mult succes in tot ce vei intreprinde in viitor. Autodisciplina este amuleta oamenilor de succes.
– Vei beneficia permanent de reducere la seminariile pe care le vom organizat in viitor.
– Vei putea sa participi la retreat-urile de tummo pe care le organizam anual – sesiunea de vara si sesiunea de iarna. La aceste retreat-uri intensive, vei putea sa-si aprofundezi tehnica de tummo.
– Vei beneficia de un corp suplu, prin trezirea focului interior odata cu amplificarea metabolismului.
– Este foarte posibil sa te vindeci de anumite afectiuni care reprezinta in prezent obstacole fizice pentru tine;
-Vei deveni mai optimist si astfel o sa te bucuri mai mult de viata.
-Foarte putine lucruri te vor mai influienta negativ, astfel ca autonomia ta ca spirit liber va deveni tot mai evidenta.
– Viata ta sentimentala si sexuala se va imbunatatii considerabil, prin amplificarea energiei vitale, efect al practicii de tummo( inclusiv continenta/performanta sexuala).
– Pentru cei care fac sport de performanta (dans, arte martiale, atletism, tenis de camp, etc.) sau vor sa-si modeleze corpul fizic, tummo este o tehnica in care angrenam serios structura psihica si corpul fizic.

Practica tummo poate fi aprofundata si prin retreaturile pe care le organizam de doua ori pe an. La aceste retreaturi aveti posibilitatea sa meditati intens si sa accelerati trezirea focului interior.

Vezi detalii :

RETREAT TUMMO – Tehnica Focului Interior

4. MODALITATI DE PLATA SI DE PARTICIPARE LA SEMINAR:

Taxa integrala pentru seminarul de tummo este de 480 lei/persoana/.

Tinerii ( studenti sau fara studii) cu varsta cuprinsa intre 18-22 de ani, beneficiaza de o reducere de 30 % din taxa de participare( 360 lei).

Dupa cum stii noi organizam seminarii tummo in mai multe orase. Daca te-ai convins ca ti se potriveste tehnica, dar nu ai putut participa la seminar in orasul tau, poti sa inveti tehnica participand la un seminar intr-un alt oras la o data ulterioara(https://www.facebook.com/events/s/trezirea-focului-interior-turn/2519121198329348/).

Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .

Contribuția financiară pe care o achitați are legatura cu costurile de organizare.

Pentru a va inscrie, dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa office@spiritualitateatantrica.ro cu dovada plății, menționând numele participantilor pentru facturarea taxei de participare si un număr de telefon pentru fiecare participant pentru a va informa din timp cu privire la eventualele modificari de program.

In situații speciale va putem restitui 50% din suma achitata, dacă solicităti restituirea ei pana la data de 19 ianuarie 2020. După acesta data nu se mai accepta cereri de restituire a sumelor avansate pt. seminar.

Va rugam sa mentionati pe OP si orasul unde doriti sa participati ( ex. inscriere seminar tummo Constanta), intrucat in aceeasi perioada mai sunt in derulare seminarii si in alte orase din tara.

6. OFERTA UNICA DE VALOARE :

Pentru o singura persoana (barbat/femeie) CARE NU ARE O SITUATIE MATERIALA SATISFACATOARE dar este o persoana cu multa aspiratie, inclinatie catre meditatie, are o practica spirituala indelungata si este insufletita cu o dorinta puternica de a se dezvolta, oferim un loc gratuit la acest seminar.

Selectia se face pe baza de interviu. Data limita de evaluare 19 ianuarie.

7. Facilitator:

Daniel Flesaru – practicant cu rezultate al tehnicii de Tummo.

8. Contact :

Tel. 0723329778

Locurile sunt limitate.

Va rugam sa va confirmati cat mai repede prezenta la seminar.

Este preferabil sa va aduceti un izopren. Alte detalii despre locatie sau seminar se fac telefonic.

Pentru cei care nu au timp, cu o programare prealabila, putem sustine si seminarii private ‘’one to one ‘’ in Bucuresti sau in orasele in care organizam seminarii.

Va asteptam cu drag!

Info

Date:
February 2
Time:
9:30 am - 6:00 pm
Cost:
lei480
Event Category:
Website:
www.spiritulitateatantrica.ro

Organizator

Spiritualitatea tantrica

Locatie

the center cluj
Str. Jorj Voicu nr. 2, Cluj + Google Map