Evenimente Viitoare

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs A – Tri Dzogchen

Apr 22, 2023 @ 9:30 am - Apr 23, 2023 @ 6:00 pm

500RON
Curs de invataturi tibetane sustinut online de Geshe Sherab Lodoe si Dr. Sangmo Yangri
Invataturi oferite din transmisia orala a traditia Zhangzhun
La invitația lui Dan Flesaru, maestrul tibetan de pe linia tradiționala Bon, Geshe Sherab Lodoe impreuna cu Dr. Sangmo Yangri vor susține cursul de Dzogchen A-tri( pe zoom) in data de 22-23 aprilie 2023.
1.Pentru cei care nu il cunosc, pe maestru va oferim povestea spirituala pe scurt a a lui Geshe Sherab Lodoe.
Acesta s-a născut într-un sat Bonpo Tsarong, situat în regiunea Kham din Tibet. El provine dintr-o familie Bonpo, tatăl său a fost un practicant tantric în Mănăstirea Wadag Bon Gon din Tibet.
A studiat Dzogchen, Tantra, Sutra si toate celelalte zece stiințe majore si minore ale tradiției Bon. După cincisprezece ani de studii intense si practică, a primit diploma de Geshe în 2014.
Geshe Sherab Lodoe a primit toate initierile de la Menri Ponlob Trinley Nyima Rinpoche si de la mulți alți maestri Bon stimați.
Mai multe detalii despre Geshe Sherab Lodoe aflati vizitand pe site-ul nostru :
2. Despre – Dr. Sangmo Yangri
Dr. Sangmo Yangri este o savantă, profesoară, practicantă Bon, traducătoare și prima femeie tibetană care a primit un doctorat în studiile tibetane Bon.
Si-a primit Masterul în Filosofia Bon filosofie în 2007 la Universitatea Centrală de Studii Tibetane (CUTS) din Varanasi, India.
S-a născut în Solan, India, în 1980, aproape de mănăstirea Menri.
Si-a terminat doctoratul în tradițiile Bon si budiste în 2013, cu o teză de doctorat care se ocupă cu analiza expunerii tradiționale a modului în care lumea a apărut în conformitate cu tradiția Bon si budism.
Vizitand site-ul nostru :
https://spiritualitateatantrica.ro/dr-sangmo-yangri/ vei afla detalii despre Dr. Sangmo Yangri
Daca vrei sa afli mai multe despre institutul tibetan pe care il conduc in India si ce recunoastere internationala au Geshe Sherab Lodoe si Dr. Sangmo Yangri intra pe site-ul lor oficial :
Scurte detalii despre invataturile Cursului A-tri Dzogchen :
A-Tri Dzogchen – “ghidarea către starea primordială”- este una dintre cele trei transmisii principale de Dzogchen din tradiția Yungdrung Bon.
Lama Gongzod Ri-khrod Chenpo, marele maestru Dzogchen (1038-1096) a reînviat linia de transmisie experienţială A-tri a Dzogchen gab-pa gu-kor care reprezinta cele noua cicluri secrete ale învăţăturii Dzogchen daruite de Buddha Tonpa Shenrab Miwo.
Aceste învățături de descendență au fost sistematizare de Lama Gongzod Ri Khrod Chenmo si au fost impartite în 15 sesiuni de Bru Gyalwa Yungdrung, marele maestru Dzogchen (1242-1290) de tradiție Yungdrung Bon.
Predarea include:
1. Practici preliminare de Ngondro
2. Practicile reale de meditație ale lui Ngozhi
3. Practici treg-chod și tho-gal (realizarea eliberării finale și realizarea corpului de lumină “ corpul curcubeu “)
4. Instrucțiuni suplimentare despre transferul de conștiință (Phowa).
Învățăturile A-Tri prezintă instrucțiuni simple, clare și directe pentru integrarea practicii spirituale prin cele trei uși : ale corpului, ale vorbirii și ale minții. Unic pentru învățăturile A-Tri Dzogchen este un program pas cu pas, intins pe o perioada de timp, frumos articulat, care duce practicantul de la mintea obișnuită la cea trezită – starea naturală – care este o stare de puritate primordială și prezență spontană.
Acest ciclu de învățături este extrem de sistematic și esențial ,datorită activității binecuvântate a excelenților maeștri ai tradiției, așa că suntem excepțional de norocoși să fim prezenți la transmiterea lor în Romania.
În mod tradițional, exercițiile la nivel fizic și energetic (rugăciune și mantra) sunt repetate de 100.000 de ori, adică până când sunt capabile să depășească modurile fixe samsarice de funcționare a minții, deoarece aceasta este o condiție pentru ca practicanții să devină potriviti pentru introducere directă în natura conștiinței, care este esența învățăturii Dzogchen.
Există trei cerințe înainte ca un student să înceapă o practică spirituala :
1.I mputernicirea ;
2. O citire a textului de către un maestru autorizat al practicii ;
3. Instrucțiuni despre cum să efectuați practica .
Un aspirant nu are voie să se angajeze într-o practică a divinității fără împuternicirea pentru acea practică. Detaliile unei ceremonii de împuternicire sunt adesea ținute secrete, la fel ca și ritualurile specifice implicate în practica divinității.
Participarea este recomandată tuturor celor care doresc să-și stabilizeze practicile spirituale acumulate pana in prezent dar mai ales a celor care doresc să primească toate învățăturile și practicile ciclului A-Tri Dzogchen în următorii ani. Prin bunavointa si deschiderea sa, maestrul tibetan Geshe Sherab Lodoe va realiza aceasta predare sistematica a invataurillor Dzogchen in mai multe cursuri, din ce in ce mai complexe, pe care intenționăm să le continuăm in fiercare an.
In acest sens, Geshe Sherab Lodoe determină tema exactă a predării și gradul de progres. Programul predării și gradul de avansare in tehnici vor fi definite de Geshe.
TAXA DE PARTICIPARE, oferte, modalitati de plata:
Contributia pentru cei care participa la curs este de 500 lei/persoana achitata in perioada 14.03.2023 – 18.04.2023. INCEPAND CU DATA DE 19.04.2023 taxa se mareste la suma de 620 lei/participant (taxa nu include suportul video).
Oferte :
1.Early bird – achita taxa de participare pana in data de 03.04.2023 si beneficiezi de o reducere de 10% din taxa.
2.Vino cu inca 3 prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de 50% reducere din taxa de participare la acest curs si o reducere de 30% din taxa de participare la unul din cursurile viitoare pe care le organizam incepand cu luna martie 2023. Reducerea este castigata exclusiv participantului si nu se poate transfera altei persoane.
3.Vino cu 7-9 prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de o participare de 100% gratuit la acest curs pentru tine sau 14% reducere de grup.
4.Vino cu 11-14 de prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de 2 locuri gratuite pentru tine si prietena ta la acest curs sau 17% reducere de grup. Oferta se aplica daca ai un grup de practica sau esti instructor de Yoga/Wim Hof metod/Tao/Terapii holistice/ altele sau cunosti un instructor care are practicanti interesati de dezvoltarea lor personala.
5.Vino cu 15-20 de prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de o reducere ( Corporate) de 21% de grup.
Dupa cursul de Cele 6 lampi puteti sa beneficiați de înregistrarea video in următoarele condiții: 1. un angajament ferm pe mail in care declarați ca veți folosi înregistrarea video exclusiv ca suport de curs; 2. nu veți distribui pe internet, Facebook, YouTube sau pe alte surse media conținutul video integral sau parțial; 3. Cost suport video curs 15 0 lei./persoana.
Înregistrarea audio se oferă gratuit .
Pentru participanții din România.
Cont pentru inscriere :
RO03BTRLRONCRT0CG6103301.
IMPORTANT:
Inscrierile se fac pana la data de 20.04.2023 orele 18.00.
Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa spiritualitateatantrica@gmail.com impreuna cu un numar de telefon ( preferabil cu what up) cu mențiunea – Participare curs Cele 6 lampi. Numarul de telefon este necesar pentru o comunicare unitara si rapida a eventualelor modificari imprevizitile care tin de buna organizare a cursului.
Dupa inscrierea in baza noastra de date veti primi un mail de confirmare in maxim 24 de ore.
In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa va rugam sa asigurati prezenta unei alte persoane care sa vina pe locul pe care l-ați plătit. Suma platita NU se restituie dar se poate compensa prin participarea la un viitor eveniment ( curs, retreat).
Pentru cei care trec printr-o situatie materiala dificila dar au unele calitati speciale si o practica spirituala consistenta si constanta, putem oferi facilitati speciale. Numarul este limitat la 2 persoane.
Conditiile de acceptare sunt foarte stricte si au legatura cu situatia speciala a participantului.
De aceasta oferta unica de valoare beneficiati o singura data, in urma unui interviu telefonic sau dupa o discutie amanuntita fata in fata purtata cu cel putin 10 zile inainte de inceperea cursului.
Program curs A-tri Dzogchen :
Sambata 22.04.2023/ Duminica 23.04.2023 :
– Orele 9.30-11.00 predare;
– Orele 13.30-15.30 predare si practica.
– Orele 16.00 – 17.30 predare si practica. – Orele 17.30-18.00 sesiune de raspusuri la intrebari.
Va rugam sa aveti in vedere ca intrebarile si nelamuririle se vor clarifica in intervalul alocat pentru „raspunsuri la intrebari” din ziua respectiva.
Contact :
Daniel Flesaru – practicant de tehnici tibetane de 12 ani.
Telefon – 0040723329778
Email : spiritualitateatantrica@gmail.com.
English version
At the invitation of Dan Flesaru, the Tibetan master from the traditional Bon lineage Geshe Sherab Lodoe together with Dr. Sangmo Yangri will hold the Dzogchen cours A-tri online (on zoom) on 22-23.04. 2023.
About the event:
– The A-tri course is structured in such a way that it can be accessible to anyone, regardless of the level of practice. There is no age limit.
The course offers a valuable opportunity to deepen understanding and individual practice under the guidance of an authentic teacher who presents direct instruction, emphasizing the essential points of meditative techniques.
All those seriously interested in meditation are welcome, including those who have not followed the previous teachings and newcomers.
A- Tri Dzogchen is one of the three main transmissions of Dzogchen in the Yungdrung Bon tradition.
Lama Gongzod Ri-khrod Chenpo, the great Dzogchen master (1038-1096) revived the A-tri experiential transmission lineage of the Dzogchen gab-pa gu-kor ( the nine fold secret cycles of Dzogchen teaching of Buddha Tonpa Shenrab Miwo.
These lineage teachings started with a lesson plan by Lama Gongzod Ri Khrod Chenmo, was condensed into 15 sessions by Bru Gyalwa Yungdrung, the great Dzogchen master
(1242-1290) of Yungdrung Bon tradition.
The teaching includes:
1.Preliminary practices of Ngondro
2. The actual meditation practices of Ngozhi
3.Treg-chod and tho-gal practices ( the achievement of final liberation and the rainbow body of light)
4. The supplemental instructions on consciousness-transference (Phowa).
PARTICIPATION FEE, offers, payment methods:
The contribution for those who participate in the course is 100 Euro lei/person between 15.03.2023 – 18.04.2023. STARTING FROM 19.04.2023 the fee increases to the amount of 125 Euro lei/participant (the fee does not include the video support).
Offers:
1. Early bird – pay the participation fee until 03.04.2023 and you will benefit from a 10% discount on the fee.
2. Come with 3 more friends who are sincerely interested in this knowledge and you will benefit from a 50% discount on the participation fee for this course and a 30% discount on the participation fee for one of the future courses what we are organizing starting in 01.04. 2023. The discount is earned exclusively by the participant and cannot be transferred to another person.
3. Come with 7-9 friends who are sincerely interested in this knowledge and benefit from a 100% free participation in this course for you or a 14% group discount.
4. Come with 11-14 friends sincerely interested in this knowledge and you will benefit from 2 free places for you and your girlfriend at this course or 17% group discount. The offer applies if you have a practice group or are a Yoga instructor/Wim Hof method/Tao/Holistic therapies/others or know an instructor who has practitioners interested in their personal development.
5. Come with 15-20 friends sincerely interested in these experiences and benefit from a 21% group discount (Corporate).
After the Dzogchen A-tri cours , you can benefit from the video recording under the following conditions: 1. A firm commitment by email in which you declare that you will use the video recording exclusively as course support; 2. You will not distribute the entire video content on the Internet, Facebook, YouTube or other media sources; 3. Cost of video course support 15 Euro./person.
Audio recording is provided free of charge.
For participants from Europe
Account for registration:
RO47BTRLEURCRT0CG6103301.
IMPORTANT:
Registrations are made until 20.04.2023 at 18.00.
After making the payment, please send an email to the address spiritualitateatantrica@gmail.com together with a phone number (preferably with WhatsApp) with the mention – Participation in the course Dzogchen A-tri . The phone number is necessary for a uniform and quick communication of any unforeseen changes related to the good organization of the course.
After registering in our database, you will receive a confirmation email within 24 hours.
If you are unable to participate, please ensure the presence of another person to come in your place. The amount paid is NOT refundable but can be compensated by participating in a future event (course, retreat).
Course program A-tri cours :
Saturday 22.04.2023/ Sunday 23.04.2023 , the Cours Time is according to UTC+ 2/ GMT +2/ East European Time :
– Hours 9.30-11.00 teaching;
– 13.30-15.30 teaching and practice.
– Hours 16.00 – 17.30 teaching and practice. – 17:30-18:00 question-answer session.
Please bear in mind that questions and concerns will be clarified in the interval allocated for “answers to questions” on the respective day.
Contact:
Daniel Flesaru – practitioner of Tibetan techniques for 12 years.
Phone – 0040723329778
Email: spiritualitateantrica@gmail.com

Info

Start:
Apr 22, 2023 @ 9:30 am
End:
Apr 23, 2023 @ 6:00 pm
Cost:
500RON
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1423444215084930

Organizator

Spiritualitatea tantrica

Locatie

Online pe Zoom
Romania + Google Map