Evenimente Viitoare

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bardo Thodol- Seminar Bucuresti

Mar 13, 2020 @ 9:30 am - Mar 15, 2020 @ 5:00 pm

Lei810
Bardo Thodol- Seminar Bucuresti
Bardo Thodol Seminar de initiere, Bucuresti 13-15 martie 2020. A fi inspirat sa dati share la acest eveniment. Va multumim anticipat!
Pentru mai multe detalii despre bardo thodol va rugam sa vizitati si site-ul Spiritualitatea Tantrica
http://spiritualitateatantrica.ro/eveniment/bardo-thodol-seminar-bucuresti-13-15-martie/
1. Prezentare generala
La  invitatia noastra Rinpoche – Choe-Khor Tsang, lama tibetan de pe linia dzogchen Bön vine in Romania. Nascut in Dolpo, Himalaya Rinpoche Choe-Khor Tsang este Bön Buddhist lama si detine titlul de Geshe din Manastirea Menri, precum si un doctorat la Universitatea Charles.
  Rinpoce continua în Romania invataturile de Tantra superioara  cu Seminarul de Bardo Thodol.
Acest  seminar de  Bardo Thodol reprezinta incununarea invataturilor celorlalte 3 seminarii organizate de noi in Romania,impreuna cu Rinpoche, respectiv seminarul de Tummo, seminarul  de Dream yoga si seminarul de  Sleep yoga.
Seminarul de Bardo Thodol vine sa clarifice tot ce am invatat la seminariile precedente in special in seminariile de Dream yoga si Sleep yoga.
– Cand crezi ca se va mai intampla asta pentru tine in Romania?
Raspunsul te rugam sa ti-l dai singur.
Bardo Thodol este o ramura a tantrei superioare.
2.De ce este important sa participi la acest eveniment :
Deoarece  ai asteptat destul de mult timp  ca sa primesti raspunsurile existentiale pe care  ti le  doresti? Odata ce o sa primesti aceasta initiere o sa intelegi de ce a meritat asteptarea.
La acest seminar este important sa stii ce beneficii ai:
–  Ai contact direct cu un maestru autentic care vine special pentru tine sa te invete tehnici care in urma cu 50 de ani erau destinate doar unui numar limitat de practicanti;
– Informatiile  pe care  le primesti la seminar sunt  directe si autentice fara  rabat de la traditie.
– Vei fi instruit cum sa faci ca mintea sa lucreze in favoarea ta;
– Vei intalni oameni  care au aceleasi aspiratii ca si ale tale si cu care poti impartasi sentimente sincere;
– Iti vei face  prieteni  noi.
Vei dobandi, o cunoastere superioara care te va ajuta sa ai mai mult succes in tot ce vei intreprinde in viitor.
-Foarte putine lucruri te vor mai influienta, astfel ca autonomia ta ca spirit liber  va  deveni tot mai evidenta.
Economisesti sume considerabile de bani. Alternativa ar fi sa mergi la seminarii in afara tarii( Ungaria, Austria, Italia, etc). Asta inseamna  costuri mult mai mari si timp alocat suplimentar departe de familie, job, prieteni, etc. – Celelalte beneficii rezulta din practica.
3. Ce te aduce la acest seminar?
Probabil dorinta de autocunoastere si  aspiratia spirituala. Prin bardo thodol ti se deschide o perspectiva de dezvoltare greu de anticipat la inceputul drumului. Acestea sunt motivele principale pe care ni le-au marturisit cei care deja au participat la primele 4 seminarii.
Daca inca ai nelamuriri, te rugam sa ne scrii (office@spiritualitateatantrica.ro) si echipa noastra iti va sta la dispozitie  cu  informatii suplimentare.
4. Ce insemna bardo?
BARDO Thodol -literar  – starea intermediara
Exista mai multe aspecte ale starii de  bardo thodol care  reprezinta  experienta in somn  a starii pe care o stim noi cand suntem trezi si constienti.
O alta stare este bardo starii de vis si este experienta visului atunci cand dormim. Mai exact este  experienta constienta a visului experimentata in timpul somnului cu vise.
Bardo este despre oameni care isi pun intrebari existentiale si tind sa afle raspunsul in aceasta viata.
Rafinarea permanenta a cunoasterii este esentiala in cautarea libertatii depline.
Cu toate ca surprinde pe multa lume, moartea, ca proces,  este cel mai sigur lucru din viata noastra.
 Bardo-ul procesului disolutie sau al mortii, este procesul in decursul caruia cele 5 elemente din care este  constituit corpul nostru -spatiu, aer, foc, apa, pamant se dizolva unul in celalalt incepand cu elementul pamant.
Prin Bardo Thodol intelegem ce se intampla cu noi in timpul cand parasim lumea  fizica.
Aceste aspecte le putem experimenta Inca din timpul vietii.
Bardo-ul realitatii presupune aparitia vedeniilor si experientelor asemanatoare halucinatiilor ca o consecinta a tendintelor karmice.Folosind contienta meditativa, individul are posibilitatea sa recunoasca in acele imagini, natura lor  iluzorie.
Bardo descrie amanuntit procesul prin care individul urmeaza sa se nasca intr-unul din cele 6 taramuri in functie de karma sa.
Ce reprezinta Bardo Thodol pentru noi in viata de zi cu zi?
In primul rand o constientizare superioara pe care o realizam permanent pornind de la lumea subtila catre lumea fizica, obiectiva.
Bardo meditatiei, este acea etapa superioara care cuprinde totalitatea experientele meditative pe care le-am experimentat de la meditatia incepatorului pana la desavarsire.
In timpul starii de bardo putem sa beneficiem de toate efectele tehnicilor pe care le-am experimentat in acelasi timp. Un maestru spunea ca ‘’ in timpul somnului si in timpul actului amoros ai sansa sa folosesti simultan si eficient toate tehnicile pe care le cunosti’’.
Chakrele, energiile si alte forme subtile de constiinta care sunt puncte, zone de depozitare a puterii divine, nu pot decat sa ne conduca la intelegerea faptului ca exista o Sursa superioara din care toate acestea au izvorat.
Bardo  ne ajuta pe calea spirituala  sa intelegem  pas cu pas  dimensiunea Realitatii ultime, fara forma.
Efortul sustinut, realizat printr-o intelegere totala a artei si filozofiei tibetane si in perfecta comuniune cu trupul, mintea si sufletul nu este o practica mecanica, ci una flexibila.
Intelepciunea profunda este obtinuta prin practica intensa, daruire si atentie, iar detasarea sau non-atasamentul prin  aplicarea infranarii si controlului interior. Acesta este o practica exacta si corecta.
Sa-i cunosti pe altii este inteligenta, sa te cunosti pe tine este adevarata intelepciune.
5. Cui se adreseaza?
Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie cat si ca metoda de predare. Nu exista o limita de varsta.
6. Taxa de participare, modalitati de plata:
Contribuita pentru cei care participa la seminar si primesc inițiere este de 810 lei/persoana.Nu te grabi sa tragi concluzii asupra taxei de participare, urmareste ofertele noastre.
Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul
RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei)
Pentru participanții din străinătate taxa de participare este de 200 EURO si contul de EURO este  RO38BTRLEURCRT0437354001.
IMPORTANT:
Achita taxa de 640 lei/ persoana pana pe data de 5 februarie 2020 si beneficiezi de o reducere de 170 lei din taxa.
Achita taxa de 710 lei/ persoana pana pe data de  1 martie si beneficiezi de o reducere de 100 lei din taxa.
După data  de 1 martie  taxa se achita integral si este in valoare de 810 lei/persoana.
Inscrierile se fac pana la data de 12 martie 2020 inclusiv.
Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa – office@spiritualitateatantrica.ro – cu dovada plății (O.P.) numele participantilor si un număr de telefon pentru a va informa din timp de modificarile ce apar pe parcurs.
Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa, nume si nr. de tel.) veti primi in maxim 24 de ore , un mail de confirmare.
Locurile sunt limitate.
In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa, suma platita se restituie in proportie de 60% din valoare taxei intregi (810 lei).
7. OFERTA UNICA DE VALOARE:
a. Pachet de oferta :
Achita suma  de 1100 lei/persoana si ai urmatoarele beneficii cumulative :
– beneficiezi de un loc in primele randuri rezervat de organizator ( pe scaun sau pe izopren la alegere). Locul se pastreaza pentru conferinta de prezentare (in ziua de vineri) si pentru fiecare zi de seminar ;
– primesti gratuit un elixir ( din uleiuri esentiale, 100%natural si care este fabricat in Romania ).
– primesti gratuit consiliere privind folosirea eficienta, in interesul evolutiei  tale spirituale, a uleiurilor esentiale pe care le comercializam .
– beneficiezi de o sedinta de  astrograma gratuita si ai posibilitatea sa comanzi un elixir personalizat(contracost), raportat la informatiile din astrograma ta.
– beneficiezi de reducere de 15% din taxa  la toate retreaturile pe care le organizam pe o perioada de un an de zile(retreat de Kriya yog- de vara si de iarna, retreat de Tummo – de vara si de iarna, festival de yoga in luna septembrie la Constanta).
beneficiezi de reduceri semnificative la taxa de participare la seminarii pe care le organizam in anul 2020.
 intrare gratuita, la conferintele unde se percepe taxa de participare.
Locuri limitate 20.
b. PENTRU GRUPURI DE MINIM DE 6 PERSOANE PUTEȚI CERE DISCOUNT pe mail in functie de oferta in vigoare.
c. Cei care au participat la cel putin o initiere organizata de noi in ultimii 5 ani( kriya yoga, tummo, dream yoga, sleep yoga, retreat kriya, retreat tummo) taxa de participare este de 570 lei/persoana daca se achita pana-n data de 20 februarie 2020.
d. Pentru cei care trec printr-o situatie materiala dificila, dar sunt animati de o aspiratie puternica, putem oferi facilitati speciale pentru un numar  limitat de 2 persoane.
Conditiile de acceptare sunt foarte stricte si au legatura cu situatia speciala a participantului.
 De aceasta oferta unica de valoare beneficiati in urma unui interviu telefonic sau  dupa o discutie face to face.
Cei care au beneficiat o data de o gratuitate la oricare dintre seminariile organizate de noi nu mai pot beneficia de inca o reducere mai devreme de 3 ani de la prima reducere.
8. Program Seminar Bardo :
– Vineri 13 martie – Orele 19-21 – CONFERINTA  DESPRE BARDO – notiuni introductive. Taxa de participare la  Conferinta  este de 50 lei/persoana.
Cei care au achitat taxa de seminar Bardo au acces gratuit la conferinta.
– Sambata 14 Martie-
– Orele 9.30- 12,30 – notiuni teoretice si practice de bardo;
– Orele 12,30-14 pauza de masa;
– Orele 14 -16,30 continuare predare tehnica;
— Orele 16,30-17 – raspunsuri la intrebari;
Duminica 15 Martie :
– Orele 9.30-12,30 predare;
– Orele 12,30-14 pauza de masa;
– Orele 14-16.30 predare.
Orele 16.30 – 17.00  raspusuri la intrebari.
Va rugam sa aveti in vedere ca intrebarile si nelamuririle se vor clarifica DOAR   in intervalul alocat pentru „raspunsuri la intrebari” din ziua respectiva.Este important sa tineti cont de sugestia noastra tocmai pentru a beneficia de cat mai multe informatii din partea lui Rinpoche.
9. Facilitator:
Daniel Flesaru – practicant al tehnicilor tantrei superioare de cca 7 ani..
Telefon – 0723329778
Contact adresă email : office@spiritualitateatantrica.ro.
Site : www.spiritualitateatantrica.ro
Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.
La seminariile  pe care le organizam cu calugarii (tibetan si indian) asiguram si traducerea in limba romana.
Sala are in dotare scaune.
Daca doriti sa stati in pozitii yoghine de meditatie in timpul seminarului va rugam sa va aduceti un izopren. Alte detalii despre locatie sau seminar le vom comunica ulterior.
Va asteptam cu drag!
English Version
Bardo Thodol Seminar
Bucharest, March 13th-15th 2020
It would be to the benefit of many spiritual aspirants to help us with a share in this event. Thank you in advance!
1. Overview
At our invitation Rinpoche – Choe-Khor Tsang, the Tibetan Rinpoche on the dzogchen Bön lineage comes to Romania. Born in Dolpo, Himalaya Rinpoche Choe-Khor Tsang is a Bön Buddhist lama and holds the title of Geshe from Menri Monastery, he work  as a University lector from Charles University.
Rinpoce continues the teachings of the Superior Tantra in Romania with the Bardo Seminar.
This seminar represents the crowning of the teachings of the other 3 seminars organized by us in Romania, together with Rinpoche, respectively the Tummo seminar, the Dream yoga seminar and the Sleep yoga seminar.
 The Bardo seminar comes to clarify everything we learned at previous seminars, especially in Dream yoga and Sleep yoga seminars.
– When do you think this will happen for you in Romania?/ Are you prepare for this?
The answer please give it to yourself // The answer depends only on you! Now we offer this oportunity.
Bardo is a branch of the superior/supreme Tantra.
2. Why it is important to attend this event(?) :
Because you have waited long time enough to receive the existential answers you want! Once you receive this initiation you will understand why it was worth the wait.
At this seminar it is important to know what benefits you have:
– You have direct contact with an authentic teacher who comes especially for you, to teach you techniques that 50 years ago were intended only for a limited number of practitioners;
– The information you receive at the seminar is direct and authentic, without departing from tradition.
– You will be trained how to make the mind work in your favor;
– You will meet people who have the same aspirations and you can share sincere feelings with them
– You will make new friends.
You will acquire a superior knowledge that will help you to be more successful in everything you undertake in the future.
Very few things will influence you, so that your autonomy as a free spirit will become more and more evident.
You save considerable amounts of money. The alternative would be to go to seminars Tibet, India and Nepal. This means much higher costs and extra time away from family, work, friends, etc. The other benefits we let you discover through practice.
3. What brings you to this seminar?
Probably the desire for self-knowledge and spiritual aspiration. Bardo opens a development perspective that is difficult to anticipate at the beginning of the road. These are the main reasons that those who have already participated in the first 4 seminars have confessed to us.
If you still have any questions, please write to us (office@spiritualitateatantrica.ro) and our team will be at your disposal with additional information.
4. What does bardo mean?
BARDO -literary means the intermediate state
There are several aspects of the bardo state that represent the sleep experience of the state we know when we are awake and aware.
Another state is the bardo of the dream state and is the experience of the dream when we sleep. More precisely it is the conscious experience of the dream experienced during the dream sleep.
Bardo is about people who ask existential questions and tend to find the answer in this life.
Permanent refinement of knowledge is essential in the quest for full freedom.
Although it surprises many in the world, death, as a process, is the safest thing in our life.
 Bardo of the process of dissolution or death, is the process during which the 5 elements of which our body is constituted – space, air, fire, water, earth dissolve into each other starting with the earth element.
Through Bardo we understand what happens to us as we leave the physical world.
We can experience these aspects from a lifetime.
Bardo of reality involves the emergence of visions and experiences similar to hallucinations as a result of karmic tendencies.
Bardo describes in detail the process by which the individual is going to be born in one of the 6 realms according to his karma.
What does Bardo represent for us in our daily lives?
First of all, a higher awareness that we achieve permanently starting from the subtle world to the physical, objective world.
Bardo for meditation, is that upper stage that encompasses all the meditative experiences we have experienced from the beginner’s meditation to mastery.
In timpul starii de bardo putem sa beneficiem de toate efectele tehnicilor pe care le-am experimentat in acelasi timp. Un maestru spunea ca ‘’ in timpul somnului si in timpul actului amoros ai sansa sa folosesti simultan si eficient toate tehnicile pe care le cunosti’’.
Chakrele, energiile si alte forme subtile de constiinta care sunt puncte, zone de depozitare a puterii divine, nu pot decat sa ne conduca la intelegerea faptului ca exista o Sursa superioara din care toate acestea au izvorat.
Bardo  ne ajuta pe calea spirituala  sa intelegem  pas cu pas  dimensiunea Realitatii ultime, fara forma.
Efortul sustinut, realizat printr-o intelegere totala a artei si filozofiei tibetane si in perfecta comuniune cu trupul, mintea si sufletul nu este o practica mecanica, ci una flexibila.
Intelepciunea profunda este obtinuta prin practica intensa, daruire si atentie, iar detasarea sau non-atasamentul prin  aplicarea infranarii si controlului interior. Acesta este o practica exacta si corecta.
Sa-i cunosti pe altii este inteligenta, sa te cunosti pe tine este adevarata intelepciune.
5. Cui se adreseaza?
Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie cat si ca metoda de predare. Nu exista o limita de varsta.
6. Taxa de participare, modalitati de plata:
Contribuita pentru cei care participa la seminar si primesc inițiere este de 810 lei/persoana.Nu te grabi sa tragi concluzii asupra taxei de participare, urmareste ofertele noastre.
Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul
RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei)
During the bardo state we can benefit from all the effects of the techniques we have experienced at the same time. One teacher said that “- during sleep and during the act of love –  you have the chance to use all the techniques you know simultaneously and efficiently”.
The chakras, energies and other subtle forms of consciousness that are points, areas of divine power storage, can only lead us to the understanding that there is a Higher Source from which all these have sprung.
Bardo helps us on the spiritual path to understand step by step the dimension of Ultimate Reality, without form.
The sustained effort, realized through a total understanding of Tibetan art and philosophy and in perfect communion with the body, mind and soul is not a mechanical practice, but a flexible one.
Deep wisdom is obtained through intense practice, dedication and attention, and detachment or non-attachment by applying subversion and inner control. This is an exact and correct practice.
To know others is intelligence, to know yourself is true wisdom.
5. Who is it for?
The seminar is structured in such a way that it can be accessible to anyone, regardless of the level of practice, both as information and as the method of teaching. There is no age limit.
6. Participation fee, payment methods:
The contribution for those attending the seminar and receiving initiation is 200 EURO si contul de EURO este .
For participants from abroad, the participation fee is 200 EURO and the EURO account is RO38BTRLEURCRT0437354001.
Registrations are made until March 12th, 2020 inclusive.
After making the payment, please send an email to – office@spiritualitateatantrica.ro – with proof of payment (O.P.) the names of the participants and a telephone number to inform you in advance of the changes that can appear during the course.
After registering in our database (with address, name and phone number) you will receive, within 24 hours, a confirmation email.
Places are limited.
In case you are unable to participate, 60% of the entire tax is refunded .
7. UNIQUE VALUE OFFER:
Offer package:
a. Pay the amount of  255 Euro/ person and you have the following cumulative benefits:
– you benefit from a place in the first rows reserved by the organizer (on the chair or on a mat of your choice). The place is kept for the presentation conference (on Fridays) and for each seminar day;
– you get a free elixir (made of essential oils, 100% natural, made in Romania).
– you receive free advice on the efficient use of the essential oils we sell, the interest being mostly on your spiritual evolution.
– you get a free astrogram session and you can order a personal elixir at a lower cost, based on the information in your astrogram.
– you benefit from a 15% reduction of the tax for all the retreats we organize over a period of one year (Kriya yog – summer and winter retreat, Tummo – summer and winter retreat, yoga festival in September in Constanta).
– you benefit from significant discounts for the participation fee for the seminars we organize in 2020.
 -free ticket to conferences where the participation fee is charged.
Limited places 20.
b. FOR GROUPS OF MINIMUM OF 6 PEOPLE YOU CAN REQUEST DISCOUNT by mail depending on the current offer.
c. For those who have participated in at least one initiation seminar organized by us in the last 5 years (kriya yoga, tummo, dream yoga, sleep yoga, retreat kriya, retreat tummo) the participation fee is 160 Euro/ person if paid until- on February 20, 2020.
d. For those who are experiencing financial hard times, but have a strong desire to participate driven by a strong aspiration, we can offer special facilities. The number is limited at 2. There are certain conditions that relate to the special situation of the participant and the offer will be valid and you can benefit from, after a telephone interview or a face-to-face discussion.
Those persons who have already benefited from a free participation fee at any of our seminars can no longer benefit from a discount in the following 3 years.
8. Tummo Seminar Program:
– Friday, March 13th – 7pm-9pm  – CONFERENCE ABOUT BARDO – Introductory notions.
Conference fee: 15 Euro / person.
Those who paid the Bardo seminar fee have free access to the conference.
– Saturday, March 14th
– 9:30 am – 12:30 pm – theoretical and practical notions of bardo;
– 12.30-2 pm – break;
– 2pm -4.30 pm continue technical teaching;
– 4.30pm-5pm – answers to questions;
Sunday, March 15th:
– Teaching hours 9.30am-12.30pm;
– 12.30pm-2pm pm break;
– 2pm-4.30pm- teaching.
-4.30pm – 5.00pm answers to questions.
Please keep in mind that the questions and concerns will be clarified ONLY within the range of “answers to questions” section of the day. It is important to take into consideration our suggestion to be able to get the needed information from Rinpoche.
9. Facilitator:
Daniel Flesaru – practitioner of  tantra techniques for  7 years.
Phone – 0040723329778
Contact email address: office@spiritualitateatantrica.ro.
Website: www.spiritualitateatantrica.ro
We reserve the right to select the participants.
If you would like to stay in yoga meditation positions during the seminar, please bring a yoga mat. Other details about the location or seminar will be communicated later.
For more information about Bardo please visit :
http://spiritualitateatantrica.ro/eveniment/bardo-thodol-seminar-bucuresti-13-15-martie/
We look forward to seeing you in our events!

Info

Start:
Mar 13, 2020 @ 9:30 am
End:
Mar 15, 2020 @ 5:00 pm
Cost:
Lei810
Event Category:
Website:
www.spiritualitateatantrica.ro

Organizator

Spiritualitatea tantrica

Locatie

Bucuresti
Romania + Google Map