Dzogchen


Ce inseamna Dzogchen?

Dzogchen inseamna “perfectiune totala”. Dzogchen se refera la starea noastra potentiala primordiala. Invataturile Dzogchen sunt felul in care noi putem descoperi conditia noastra adevarata. Invataturile Dzogchen au fost transmise de secole de la maestri catre discipoli. Exista o linie de invatatori ai Dzogchen care este neintrerupta timp de secole pana in momentul prezent.

In Dzogchen cunostintele de la maestru la discipol se fac in mod direct, pe cale orala sau simbolic. Acest lucru face ca invataturile Dzogchen sa fie unice. Transmisia este un moment unic si puternic. Elevul primeste de la maestru puterea de a-si descoperi propria conditie.

Seminar de Dzogchen Bucuresti


Avand in vedere valoarea si unicitatea acestor invataturi veti intelege de ce vorbim despre evenimentele organizate cu maestrul Dzogchen in Romania ca fiind momente momente speciale pe care le recomandam cu toata inima. Vizita calugarului are loc o data pe an si este intermediata de echipa Spiritualitatea Tantrica. Pentru pasionatii de autentic si de unic, seminarul Dzogchen este un prilej de neratat.
Impreuna invatam tehnici de meditatie care nu sunt accesibile pe internet sau in cartile de mare circulatie. Invatatura pe care o accesezi multumita maestrilor invitati de echipa Spiritualitatea Tantrica este una secreta care se transmite doar pe cale orala de la maestru catre discipol.

Elementul Guru Yoga in Dzogchen

Cuvantul “guru” inseamna “maestru”. Cuvantul “yoga” inseamna a cunoaste si a ne intelege starea autentica, starea in care nu dorim sa schimbam sau sa modificam nimic, o stare de acceptare. Aceasta stare este starea unui guru.
Prin urmare “Guru Yoga” este un element cheie in practica Dzogchen.


Comunitatea Dzogchen

Comunitatea Dzogchen a fost creata de echipa Spiritualitatea Tantrica pentru toti cei interesati de practica si invataturile Dzogchen.
Comunitatea Dzogchen la nivel international cuprinde mii de membri si este extinsa in numeroase tari. In Romania exista un numar mic de persoane interesate de practica si invatatura autentica Dzogchen. Pentru ca aceste persoane sa poate interactiona noi am format comunitatea Dzogchen pe Facebook.
Pe grupul de Facebook sau pe email vei primi notificari despre evenimentele Dzogchen organizate de echipa Spiritualitatea Tantrica in Romania. Intre membrii comunitatii Dzogchen exista doar relatii de colaborare si de cooperare.
Daca vrei sa te alaturi comunitatii Dzogchen poti trimite o cerere pe Facebook sau poti contacta direct echipa noastra prin email si te adaugam la lista de persoane care primeste informatii pe email.