Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Tummo Constanta – Conferinta Gratuita

June 27 @ 7:00 pm - 9:00 pm | Gratuit

TUMMO – CONFERINTA GRATUITA CONSTANTA

Joi 27 Iunie orele 19-21 Conferinta Gratuita despre Tehnica de Tummo

Locatia Restaurant – Pofta de Verde, Strada Chiliei nr. 2, Constanta.

Conferinta Tummo precede seminarul de tummo care va avea loc in Zilele de 29 si 30 iunie 2019

La conferinta vom prezenta materiale teoretice si video despre ce inseamna tummo, ce aplicatii practice ale tehnicii le putem integra in viata cotidiana.

1. Prezentare generala

Tehnica de tummo sau Meditatia Focului Interior este o straveche tehnica yoghina practicata cu mult inaintea lui Milarepa de catre yoghinii Himalayei si integrata ulterior in special de catre traditia budista Vajrayana.

Tummo este o tehnica de meditatie, parte de din cele sase yoga ale lui Naropa. De asemenea tummo este o tehnica avansata din tantra superioara, folosita in special in sistemul budist care poate conduce la iesirea din ciclul karmic al reancarnarilor.
Este de asememenea o tehnica in care invatam cum sa aducem energie, sa generam energie si sa mentinem permanent energiile vitale in canalul central(sushumna nady).
Teste o tehnica de tantra superioara si fundatia care ne ajuta in celelalte tehnici ale tantrei superioare- powa, yoga visului, yoga somnului, bardo, proiectia violenta.

Ultima practica din tummo aduce lumina curcubeu : transformarea completa a energiei fizice in energie spirituala.

2. Ce beneficii fizice atragem prin practica tummo?

In timpul meditatiei unul dintre efectele secundare este si degajarea de caldura. Prin acest efect are loc o autoreglare a metabolismului in corp, fapt ce aduce un plus de sanatate si vigoare practicantului perseverent.

Pentru cei care fac sport de performanta(arte martiale, atletism, tenis de camp etc. sau vor sa-si modeleze corpul fizic) este o tehnica in care angrenam serios structura psihica si corpul fizic.
Daca ne stabilim un program de practica zilnica performantele sportive nu se vor lasa asteptate.

In felul acesta suntem mai tot timpul veseli, dinamici, gata de actiune si pregatiti sa facem fata cu succes tuturor provocarilor pe care ni le ofera fiecare zi din viata noastra.
Tummo poate fi practicata de oricine, nu exista contraindicatii relative la varsta, sex (barbati/femei), boli, etc.

Tummo poate fi o veritabila tehnica de vindecare in tratarea multor boli grave.

Tehnica de Tummo înlătură rapid stresul, calmeaza mintea si intregul sistem nervos, activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar si echilibreaza focul digestiv si secretia tuturor glandelor endocrine.

Practicata chiar si la nivel de incepator ne aduce o cantitate sporita si constanta de energie si caldura in corp, mai ales atunci cand avem probleme cu incalzirea in sistemul periferic – maini sau picioare reci, stari repetate de raceala sau de gripa.
Prin efectul de transpiratie spontana din cursul praticiii, ajungem gradat sa slabim (tehnica elimina gradual surplusul de tesut adipos din corp), sa atingem greutatea optima si formele fizice ideale.

Prin practica, digestia se iuteste, reusind sa activam si organele interne mai lenese.
Tot prin practica consecventa optimismul nostru creste si treptat se transforma intr-o stare de bucurie si apoi in forme subtile de Samadhi.

O sanatate excelenta monitorizata constantat prin controlul energiilor pe care le rulam in structurile noastre subtile.

3. Cui se adreseaza?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca metoda de predare.

4. Facilitator:

Daniel Flesaru – practicant al tehnicii de Tummo.

5. Contact :

Tel. 0723329778

Locurile sunt limitate de aceea pentru o mai buna organizare, ne-am bucura sa va confirmati prezenta pe mailul – office@spiritualitateatantrica.ro pana in data de 25 iunie 2019.

Pentru cei care nu au timp, putem sustine si seminarii private in Bucuresti sau in orasele in care mergem.

Va asteptam cu drag!

Info

Date:
June 27
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Gratuit
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/553118278550013/?ti=icl

Organizator

restaurant pofta de verde
Website:
www.poftadeverde.ro

Locatie

pofta de verde
Chiliei nr. 2, Constanta Romania + Google Map
Website:
www.poftadeverde.ro