Loading Events

All Events

Seminar TUMMO MODUL II Bucuresti

November 15 - November 17 | 480Lei

Seminar de initiere in Tehnica de Tummo – Tehnica Focului Interior

Bucuresti 15-17 noiembrie – strada Birlogeni nr 46.

( In ianuarie-februarie organizam seminarii pregătitoare pentru Modulul al II-lea de tummo. Seminariile se desfășoară in mai multe orașe din tara si sunt direct conectate cu seminarul de Tummo -Consultati Comunitatea Dzogchen România)

https://www.facebook.com/206308036830821/posts/347112386083718/

Ne-am bucura daca ati da share la eveniment pentru a beneficia si altii.

1. Prezentare generala

La invitatia noastra Rinpoche Choe-Khor Tsang lama tibetan de pe linia dzogchen Bön, continua în Romania invataturile de Tantra superioara – Cele sase Yoga ale lui Naropa- cultivarea caldurii interioare prin seminarul de Tummo – Modulul al-II-lea din Bucuresti – 15-17 noiembrie 2019.

Nascut in Dolpo, Himalaya Rinpoche Choe-Khor Tsang este Bön Buddhist lama si detine titlul de Geshe din Manastirea Menri, precum si un doctorat la Universitatea Charles.

Rinpoche Choe-Khor Tsang vine pentru a –II- oara in Romania, acesta a mai sustinut 2 seminarii in Romania in mai 2018 –Modulul I de Tummo si seminarul de Dream Yoga din noiembrie 2018. (Vizitează – Comunitatea Dzogchen România)

In anul 2019 pe langa seminarul de tummo va mai sustine un seminar de Sleep Yoga (yoga somnului profund fara vise) in iunie 2019(data o s-o precizam ulterior).In anii ce vor urma o sa organizam si seminarii de powa si bardo.

Modulu II de Tummo inca se adreseaza celor care nu au participat (incepatorilor) la primul seminar Tummo organizat in mai 2018 la Bucuresti.

La Modulul al-III-lea de tummo ( ultimul care inchide tehnica de tummo)ce se va organiza in 2020 vor putea participa doar cei care au participat la modulul 1 si\sau 2.

2. Despre tummo :

În Tibet, in timpul retragerilor traditionale de Tummo, practicantii avansati au dobândit capabilitati de constientizare de zi cu zi care ar putea fi greu de imaginat.

Practicantii, trezind focul interior și cultivându-l în permanență ,au reusit sa usuce hainele ude cu caldura corpului lor in plina iarna tibetana. Cu toate acestea, obținerea unor astfel de capacitati nu este scopul practicii Tummo, ci doar MODALITATEA PRIN CARE TESTAM CAT DE BINE STAPANIM TEHNICA.

Scopul nostru real in această practică este de a dizolva obscuritatile karmice – care ne impiedica să experimentam existenta noastra ca pe adevarata noastra natura în momentul de fata – prin trezirea caldurii interioare primordiale. Aceasta necesită curatarea canalelor si a chakrelor pentru care Tummo are mai multe metode captivante si care se asimileaza gradual. Predarea va consta in transmisia, acordarea binecuvantarilor si metoda de yoga a liniei de maestri Tummo.

Suferi mai mereu de frig, ai digestia incetinita, simti nevoia sa dormi mai mult de 7 ore si te simti fara vlaga sau cu multa inertie atunci cand vine vorba de a actiona eficient sau de a lua decizii rapide?
Nu e nimic gresit in asta, ci doar un semnal ca focul subtil este scazut si ar fi necesara imbunatatirea sau marirea lui.
Vestea buna este ca poti obtine rezultate in cateva saptamani de practica si poti incepe prin acest seminar.

Tehnica si Meditatia Focului Interior este o straveche tehnica yoghina practicata cu mult inaintea lui Milarepa de catre yoghinii Himalayei si ulterior, in special de catre traditia budista Vajrayana.

De asemenea, tummo este o tehnica avansata din tantra superioara, folosita in special in sistemul budist care poate conduce la iesirea din ciclul karmic al reancarnarilor.
Este de asememenea o tehnica in care invatam cum sa aducem, sa generam si sa mentinem permanent energiile vitale in canalul central(sushumna nady).
Tummo reprezinta inceputul tantrei superioare si fundatia care ne ajuta in celelalte tehnici ale tantrei superioare- powa, yoga visului, yoga somnului, bardo, proiectia violenta.

3. Ce beneficii fizice atragem prin practica tummo?

In timpul meditatiei unul dintre efectele secundare este si degajarea de caldura. Prin acest efect are loc o autoreglare a metabolismului in corp, fapt ce aduce un plus de sanatate si vigoare practicantului perseverent.
Tehnica de Tummo înlătură rapid stresul, calmeaza mintea si intregul sistem nervos, activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar si echilibreaza focul digestiv si secretia tuturor glandelor endocrine.
Practicata chiar si la nivel de incepator ne aduce o cantitate sporita si constanta de energie si caldura in corp, mai ales atunci cand avem probleme cu incalzirea in sistemul periferic – maini sau picioare reci, stari repetate de raceala sau de gripa.
Prin efectul de transpiratie spontana din cursul praticiii, ajungem gradat sa slabim (tehnica elimina gradual surplusul de tesut adipos din corp),atingem greutatea optima si formele fizice ideale
Prin practica, digestia se iuteste, reusind sa optimizam activitatea organelor interne mai lenese.
Tot prin practica consecventa optimismul nostru creste si treptat se transforma intr-o stare de bucurie si apoi in forme subtile de Samadhi.
Prin practica constanta multe lucruri sociale se modifica in bine in viata noastra.

4.Ce beneficii interioare dobandim in timp prin Tummo?

Dincolo de efectele secundara, exterioare(de incalzire), Tummo este o tehnica profunda de meditatie.
Tummo este baza celorlalte tehnici din cele 6 yoga ale lui Naropa( dream yoga, sleep yoga, powa etc.).
De ce? Prin practica reusim sa canalizam energiile vitale in canalul central, astfel ca devenim echilibrati ca personalitate. Prin canalizarea energiilor central, creste starea de constienta in timpul somnului si implicit in timpul zilei.
Capacitatea noastra de autocunoastere sa extinde considerabil.
Cei care fac sport isi pot imbunatati performantele sportive cu cel putin 30% ( va spun din proprie experienta, fiind vicecampion la full contact in sistemul filipinez Doce-Pares).
Invatam cum sa generam constient necesarul de energie de care avem nevoie in fiecare zi precum si sustinere energetica pentru proiectele de lunga durata.
Amplificarea energiei interne inseamna capacitate de efort sporita. In felul acesta creste potenta mentala, vitala si sexuala. Viata noastra intima se amplifica si se dezvolta in directii nebanuite initial.
O sanatate excelenta monitorizata constantat prin controlul energiilor pe care le rulam in structurile noastre subtile.
Practica avansata din tummo aduce “corpul curcubeu”, transformarea completa a energiei fizice in energie spirituala.

5. Cui se adreseaza?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie cat si ca metoda de predare. Nu exista o limita de varsta.

6. Oferte, taxa de participare, modalitati de plata:

Contribuita pentru cei care participa la seminar si iau inițiere este de 710 lei/persoana.
Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul
RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .

Pentru participanții din străinătate taxa de participare este de 152 EURO si contul de EURO este RO38BTRLEURCRT0437354001.

– Achitati 480 lei pana pe data 18 octombrie 2019 si beneficiati de o reducere de 230 lei;
– Inscrierile se fac pana la data de 12 noiembrie 2019.

Cei care au beneficiat de initieri in Kriya Yoga – Swami Nityananda Giri si Tummo, Sleep Yoga – Rinpoche Choe-Khor Tsang sau cei care au primit deja initieri de la Gheshe Gelek Jinpa, Tempa Kentru- maestri de pe linia Dzogchen Bon) beneficiaza de reduceri substantiale.

Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa avdanflesaru@yahoo.com cu dovada plății (O.P.) numele participantilor si un număr de telefon pentru a va informa din timp de modificarile ce apar pe parcurs.

Este important pentru noi ca organizatori sa mentionati in mail si -seminar Tummo 2- deoarece mai avem in derulare in anul 2019 si seminarul de Sleep Yoga, SunDo – taoism corean, initiere in Kriya yoga- linia Sri Yukteswar.

Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa, nume si nr. de tel.) veti primi in maxim 24 de ore , un mail de confirmare.

IMPORTANT
PENTRU GRUPURI MAI MARI DE 5 PERSOANE PUTEȚI CERE DISCOUNT pe mail.

Locurile sunt limitate.

In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa, suma platita se restituie in proportie de 50%.

Pentru cei care trec printr-o situatie materiala dificila, dar sunt animati de o dorinta puternica de a practica tummo, putem oferi facilitati speciale pentru un numar de 3-5 persoane.

7. Program Seminar Tummo 2:

– Vineri 15 noiembrie – Orele 19-21 – CONFERINTA GRATUITA – Tehnica tummo – notiuni introductive. Conferinta se va tine la aceeasi locatie.

– Sambata 16 noiembrie-
– Orele 9.30- 12,30 – notiuni teoretice si practice de tummo;
– Orele 12,30-14 pauza de masa;
– Orele 14 -16,30 continuare predare tehnica;
— Orele 16,30-17 – raspunsuri la intrebari;

Duminica 17 Noiembrie :
– Orele 9.30-12,30 predare;
– Orele 12,30-14 pauza de masa;
– Orele 14-16 predare.
Orele 16-16,30 raspusuri la intrebari.

Intrebarile si nelamuririle se vor clarifica doar in intervalul alocat pentru „raspunsuri la intrebari” din ziua respectiva.

8. Facilitator:

Daniel Flesaru – practicant al tehnicii de Tummo de 7 ani.
Telefon – 0723329778
Contact adresă email : avdanflesaru@yahoo.com
9. Sugestii :
Pentru o mai buna intelegere si aprofundare a tehnicii, dupa seminar o sa va inscriem intr-un grup de practica unde puteti participa la intalnirile de grup saptamanale si o data pe luna vom medita impreuna si alte orase din tara unde avem grupuri de practica formate .

Va rugam sa va aduceti un izopren. Alte detalii despre locatie sau seminar si inscrieri se fac telefonic.

Va asteptam cu drag!

Info

Start:
November 15
End:
November 17
Cost:
480Lei
Event Category:

Organizator

Spiritualitatea Tantrica
Phone:
0723 329 778
Email:
office@spiritualitateatantrica.ro
Website:
www.spiritualitateatantrica.ro

Locatie

Str. Barlogeni 46
Str. Barlogeni 46, Bucuresti
Bucuresti, Bucuresti 012786 Romania
+ Google Map
Phone:
0723329778
Price:

710.00 lei