Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Seminar De Tummo Timisoara (trezirea Focului Interior)

May 25 @ 10:00 am - May 26 @ 1:00 pm | 372Lei

Seminar de initiere in Tehnica de Tummo – Tehnica Focului Interior

TIMISOARA

Sambata 25 mai 2019, orele 10-14.
Duminica 26 mai 10 -13,

Locatia unde se va desfasura avenimentul va fi precizata ulterior.

In aceasta perioada, mai sustinem seminarii de tummo si in Bucuresti, Iasi, Brasov, Constanta, Oradea.

1. Prezentare generala

Tehnica de tummo sau Meditatia Focului Interior este o straveche tehnica yoghina practicata cu mult inaintea lui Milarepa de catre yoghinii Himalayei si integrata ulterior in special de catre traditia budista Vajrayana.

Tummo este o tehnica de meditatie, parte de din cele sase yoga ale lui Naropa. De asemenea, tummo este o tehnica avansata din tantra superioara, folosita in special in sistemul budist care poate conduce la iesirea din ciclul karmic al reancarnarilor.
Este de asememenea o tehnica in care invatam cum sa aducem, sa generam si sa mentinem permanent energiile vitale in canalul central(sushumna nady).
Tummo reprezinta inceputul tantrei superioare si fundatia care ne ajuta in celelalte tehnici ale tantrei superioare- powa, yoga visului, yoga somnului, bardo, proiectia violenta.

2. Ce beneficii fizice atragem prin practica tummo?

In timpul meditatiei unul dintre efectele secundare este si degajarea de caldura. Prin acest efect are loc o autoreglare a metabolismului in corp, fapt ce aduce un plus de sanatate si vigoare practicantului perseverent.
Tehnica de Tummo înlătură rapid stresul, calmeaza mintea si intregul sistem nervos, activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar si echilibreaza focul digestiv si secretia tuturor glandelor endocrine.
Practicata chiar si la nivel de incepator ne aduce o cantitate sporita si constanta de energie si caldura in corp, mai ales atunci cand avem probleme cu incalzirea in sistemul periferic – maini sau picioare reci, stari repetate de raceala sau de gripa.
Prin efectul de transpiratie spontana din cursul praticiii, ajungem gradat sa slabim (tehnica elimina gradual surplusul de tesut adipos din corp), sa atingem greutatea optima si formele fizice ideale
Prin practica digestia se iuteste, reusind sa activam si organele interne mai lenese.
Tot prin practica consecventa optimismul nostru creste si treptat se transforma intr-o stare de bucurie si apoi in forme subtile de Samadhi.
Practica avansata din tummo aduce “corpul curcubeu”, transformarea completa a energiei fizice in energie spirituala.

3.Ce beneficii interioare dobandim in timp prin Tummo?

Dincolo de efectele secundara, exterioare(de incalzire), Tummo este o tehnica profunda de meditatie.
Tummo este baza celorlalte tehnici din cele 6 yoga ale lui Naropa( dream yoga, sleep yoga, powa etc.).
De ce? Prin practica reusim sa canalizam energiile vitale in canalul central, astfel ca devenim echilibrati ca personalitate. Prin canalizarea energiilor central, creste starea de constienta in timpul somnului si implicit in timpul zilei.
Capacitatea noastra de autocunoastere sa extinde considerabil.
Cei care fac sport isi pot imbunatati performantele sportive cu cel putin 30%.
Invatam cum sa generam constient necesarul de energie de care avem nevoie in fiecare zi precum si sustinere energetica pentru proiectele de lunga durata.
Amplificarea energiei interne inseamna capacitate de efort sporita. In felul acesta creste potenta mentala, vitala si sexuala. Viata noastra intima se amplifica si se dezvolta in directii nebanuite initial.
O sanatate excelenta monitorizata constantat prin controlul energiilor pe care le rulam in structurile noastre subtile.

4. Cui se adreseaza?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca metoda de predare. Nu exista o limita de varsta.

5. Oferte, taxa de participare, modalitati de plata:

Taxa de participare 372 lei/persoana.

Plateste 250 de lei/persoana pana in data de 26 aprilie 2019 si beneficiezi de o reducere de 122 de lei.

Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .

Contribuția financiară pe care o achitați are lagatura cu costurile de organizare.

Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa avdanflesaru@yahoo.com cu dovada plății, menționând numele participantilor pentru facturarea taxei de participare si un număr de telefon pentru fiecare participant pentru a va informa din timp cu privire la eventualele modificari de program.

Va rugam sa mentionati pe OP si orasul unde doriti sa participati ( ex. inscriere seminar tummo Iasi), intrucat in aceeasi perioada mai sunt in derulare seminarii si in alte orase din tara.

6. Facilitator:

Daniel Flesaru – practicant al tehnicii de Tummo, pe care o preda saptamanal in ultimii 2 anii de zile la grupurile sale de Tummo si Yoga din Bucuresti si din tara.
Organizam si seminarii cu doi maestri un calugar indian Swami Nityananda Giri care ne viziteaza in fiecare an si initiaza in tehnica de kriya yoga si Rinpoche Khoe Khor-Tshang, calugar tibetan care va initia in luna iulie in tehnica de SLEEP YOGA(14-16 iunie) si in data de 15-17 noiembrie 2019 in tehnica de TUMMO – Modulul 2(.INITIERE TUMMO CU RINPOCHE KHOE KHOR-TSHANG

https://www.facebook.com/events/343348199550547/)

Cei care participa la acest seminar pot participa si la seminarul de tummo, modulul 2 din noiemnrie 2019.
Tot ce veti invata la acest seminar nu se va mai preda la modulul 2 de tummo, insa tot ce veti invata la acest seminar va va ajuta sa intelegeti si informatia noua care se va preda la modulul 2 de tummo de catre Rinpoche.

7. Contact :

Tel. 0723329778

8. Utile :
Initierea in Tummo este primita direct de pe linia Dzogchen-ngondro de la Rinpoche Geshe Gelek Jinpa si reconfirmata de Rinpoche Khoe Khor-Tshang la seminarul de tummo Modului 1 pe care l-am organizat in luna mai 2018 la Bucuresti.

9. Sugestii :

PENTRU CEI CARE DORESC SA APROFUNDEZE METODELE SPIRITUALE TIBETANE, SEMINARUL ACESTA ESTE PREGATITOR PENTRU SEMINARUL DE TUMMO – MODULUL 2 CARE VA FI SUSTINUT DE RINPOCHE KHOE KHOR-TSHANG IN DATA DE 15-17 NOIEMBRIE 2019 LA BUCURESTI.

Locurile sunt limitate de aceea pentru o mai buna organizare, ne-am bucura sa va confirmati prezenta pe mailul – avdanflesaru@yahoo.com .

Pentru o mai buna intelegere si aprofundare a tehnicii, dupa seminar o sa va inscriem intr-un grup de practica in orasul in care se organizeaza seminarul unde puteti participa la intalnirile de grup saptamanale si o data pe luna vom medita impreuna.

Va rugam sa va aduceti un izopren. Alte detalii despre locatie sau seminar si inscrierile se fac telefonic.

INFO:

Daca aveti prieteni interesati din orasele in care organizam seminarii de tummo(alte orase decat orasul in care locuiti), ne-am bucura sa-i anuntati din timp pentru a se putea organiza/programa pentru participarea la seminar.

Participarea la acest seminar va asigura un loc si la seminarul de Tummo Modulul II care va fi sustinut la Bucuresti de catre Rinpoche Khoe Khor-Tshang in data de 15-17 noiembrie.

De asemenea, participarea la acest seminar va ofera si o reducere de 50 de Euro din taxa de particpare la seminarul de Tummo modulul II din noiembrie.

Pentru cei care nu au timp, putem sustine si seminarii private in Bucuresti sau in orasele in care mergem pentru grupurile de practica tummo : Iasi, Constanta, Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Targu- Mures, Oradea.( Seminar intensiv de 4 ore,sedinte private de meditatie tummo).

Va asteptam cu drag!

Info

Start:
May 25 @ 10:00 am
End:
May 26 @ 1:00 pm
Cost:
372Lei
Event Category:
Website:
www.spiritualitateatantrica.ro

Organizator

Spiritualitatea Tantrica
Phone:
0723 329 778
Email:
office@spiritualitateatantrica.ro
Website:
www.spiritualitateatantrica.ro
Price:

372.00 lei