Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Seminar De Tummo Oradea (trezirea Focului Interior)

May 18 @ 10:00 am - May 19 @ 1:00 pm | 372Lei

Seminar de initiere in Tehnica de Tummo – Tehnica Focului Interior

(Vizitează – Comunitatea Dzogchen România)

ORADEA Sambata 18 mai 2019, orele 10-14.
Duminica 19 mai orele 10-13,30

Ne-am bucura daca dati share pentru a beneficia de acest eveniment si alte persoane din orasul dumneavoastra.

1. Prezentare generala

Tehnica de tummo sau Meditatia Focului Interior este o straveche tehnica yoghina practicata cu mult inaintea lui Milarepa de catre yoghinii Himalayei si integrata ulterior in special de catre traditia budista Vajrayana.

Tummo este o tehnica de meditatie, parte de din cele sase yoga ale lui Naropa. De asemenea, tummo este o tehnica avansata din tantra superioara, folosita in special in sistemul budist care poate conduce la iesirea din ciclul karmic al reancarnarilor.
Este de asememenea o tehnica in care invatam cum sa aducem, sa generam si sa mentinem permanent energiile vitale in canalul central(sushumna nady).
Tummo reprezinta inceputul tantrei superioare si fundatia care ne ajuta in celelalte tehnici ale tantrei superioare- powa, yoga visului, yoga somnului, bardo, proiectia violenta.

2. Ce beneficii fizice atragem prin practica tummo?

In timpul meditatiei unul dintre efectele secundare este si degajarea de caldura. Prin acest efect are loc o autoreglare a metabolismului in corp, fapt ce aduce un plus de sanatate si vigoare practicantului perseverent.
Tehnica de Tummo înlătură rapid stresul, calmeaza mintea si intregul sistem nervos, activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar si echilibreaza focul digestiv si secretia tuturor glandelor endocrine.
Practicata chiar si la nivel de incepator ne aduce o cantitate sporita si constanta de energie si caldura in corp, mai ales atunci cand avem probleme cu incalzirea in sistemul periferic – maini sau picioare reci, stari repetate de raceala sau de gripa.
Prin efectul de transpiratie spontana din cursul praticiii, ajungem gradat sa slabim (tehnica elimina gradual surplusul de tesut adipos din corp), sa atingem greutatea optima si formele fizice ideale
Prin practica digestia se iuteste, reusind sa activam si organele interne mai lenese.
Tot prin practica consecventa optimismul nostru creste si treptat se transforma intr-o stare de bucurie si apoi in forme subtile de Samadhi.
Practica avansata din tummo aduce “corpul curcubeu”, transformarea completa a energiei fizice in energie spirituala.

3. Cui se adreseaza?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca metoda de predare. Nu exista o limita de varsta.

4. Oferte, taxa de participare, modalitati de plata:

Taxa de participare 372 lei/persoana.

Plateste 250 de lei/persoana pana in data de 17 Aprilie 2019 si beneficiezi de o reducere de 122 de lei.

Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .

Contribuția financiară pe care o achitați are lagatura cu costurile de organizare.

Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa avdanflesaru@yahoo.com cu dovada plății, menționând numele participantilor pentru facturarea taxei de participare si un număr de telefon pentru fiecare participant pentru a va informa din timp cu privire la eventualele modificari de program.

Va rugam sa mentionati pe OP si orasul unde doriti sa participati ( ex. inscriere seminar tummo Iasi), intrucat in aceeasi perioada mai sunt in derulare seminarii si in alte orase din tara.

In caz de imposibilitate de prezentare la seminar va vom restitui 50% din suma virată in cont.

5. Facilitator:

Daniel Flesaru – practicant al tehnicii de Tummo, pe care o preda saptamanal in ultimii 2 anii de zile la grupurile sale de Tummo si Yoga din Bucuresti si din tara.
Organizam si seminarii cu doi maestri un calugar indian Swami Nityananda Giri care ne viziteaza in fiecare an si initiaza in tehnica de kriya yoga si Rinpoche Khoe Khor-Tshang, calugar tibetan care va initia in luna iulie in tehnica de SLEEP YOGA si in data de 15-17 noiembrie 2019 in tehnica de TUMMO – Modulul 2.

Cei care participa la acest seminar pot participa si la seminarul de tummo, modulul 2 din noiembrie 2019.
Tot ce veti invata la acest seminar nu se va mai preda la modulul 2 de tummo, insa tot ce veti invata la acest seminar va va ajuta sa intelegeti si informatia noua care se va preda la modulul 2 de tummo de catre Rinpoche.
La mudulul al- III-lea de Tummo care va fi sustinut de Rinpoche vor fi acceptati doar cei care au participat la modului I sau modulul II.
6. Contact :

Tel. 0723329778

7. Utile :
Initierea in Tummo este primita direct de pe linia Dzogchen-ngondro de la Rinpoche Geshe Gelek Jinpa si reconfirmata de Rinpoche Khoe Khor-Tshang la seminarul de tummo Modului 1 pe care l-am organizat in luna mai 2018 la Bucuresti.

8. Sugestii :

PENTRU CEI CARE DORESC SA APROFUNDEZE METODELE SPIRITUALE TIBETANE, SEMINARUL ACESTA ESTE PREGATITOR PENTRU SEMINARUL DE TUMMO – MODULUL 2 CARE VA FI SUSTINUT DE RINPOCHE KHOE KHOR-TSHANG IN DATA DE 15-17 NOIEMBRIE 2019 LA BUCURESTI.

Locurile sunt limitate de aceea pentru o mai buna organizare, ne-am bucura sa va confirmati prezenta pe mailul – avdanflesaru@yahoo.com pana in data de 10 ianuarie 2019.

Pentru o mai buna intelegere si aprofundare a tehnicii, dupa seminar o sa va inscriem intr-un grup de practica unde ne intalnim saptamanal si practicam impreuna.

Va rugam sa va aduceti un izopren. Alte detalii despre locatie sau seminar si inscrierile se fac telefonic.

Pentru cei care nu au timp, pot sa sustin si seminarii private in Bucuresti sau in orasele in care merg pentru grupurile de practica tummo :Oradea, Iasi, Constanta, Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Targu- Mures. Seminar intensiv de 4 ore / 100 euro/ persoana.Sedinte private de meditatie tummo dupa seminar 55 euro/ 2 ore.

In aceasta perioada, mai sustinem seminarii de tummo si in Bucuresti, Iasi, Brasov, Constanta, Alba-Iulia, Cluj – Napoca

Va asteptam cu drag!

Info

Start:
May 18 @ 10:00 am
End:
May 19 @ 1:00 pm
Cost:
372Lei
Event Category:
Website:
www.spiritualitateatantrica.ro

Organizator

Spiritualitatea Tantrica
Phone:
0723 329 778
Email:
office@spiritualitateatantrica.ro
Website:
www.spiritualitateatantrica.ro
Price:

372.00 lei