Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Retreat KRIYA YOGA in Apuseni

April 29 @ 5:00 pm - May 5 @ 5:00 pm | 1160Lei

Retreat kriya yoga perioda 30 aprilie-5 mai.

1. UTILE :

Anul acesta incepem călătoria spirituala impreuna cu maestrul indian Swami Nityananda Giri cu un retreat de 5 zile -in minivacanța de dupa Pasti la Pensiune Shanti din Sat Brazesti, Com. Baia de Aries, Judet Alba, Romania( la 25 de km de orasul Turda) intr-o zona cu peisaje minunate din munti Apuseni.

Locatia este superba, Swami am locuit 3 zile in 2015, cand am organizat seminarul de kriya la Cluj. Locatia este indragita de Swamijee.

In perioada seminarului( inceputul lunii mai) in zona Pensiunii vor fi multe flori inflorite, iar perisajele de munte sunt impresionante.

Retreatul se adresează in special celor care au primit deja initierea si vor sa aprofundeze tehnicile meditative de kriya yoga.

Cu titlu de exceptie sunt permise si persoane care nu au primit inca initierea de la Swami Nityananda Giri la seminariile pe care le-am organizat in ultimii 5 ani.

Pentru aceste persoane, Swami va organiza o initiere restransa in cadrul seminarului in data 30 aprilie sau 1 mai.

Constituie un avantaj pentru dumneavoastra daca aveti o practica anterioara intrucat retretul va fi solicitant.

Swami Nityananda Giri inițiază pe orice om care aspira sa se cunoasca mai mult, sa devina mai calm, mai intelept, mai tenace , mai elevat precum si pe cei ce doresc să practice în mod sincer Kriya-yoga, tehnici de meditație stravechi din mareata Indie.

2. DESPRE SWAMI NITYANANDA GIRI:

Swami Nityananda Giri vine direct de pe linia maestrului Sri Yukteswar cu tehnici autentice si care nu au fost adaptate la cerintele societatii noastre de consum.

Swami este un păstrător al tradiție spirituale indiene precum si a tehnicilor de Kriya yoga autentice.

La fel de important ca initierea este dorinta noastra sinceră de a practica zilnic si consecvent invatatura primită prin focul inițierii.

Swami a venit in Romania in 2005 pentru prima data si de atunci , in fiecare an, organizam seminarii de initiere on fiecare an.

Pentru mai multe informații despre maestru puteți vizita si site-urile lui:
www.nityanandagirikriyayoga.com
www.rajahamsakriya.com

Interviu Romania 2017
https://www.youtube.com/watch?v=aHEmyZQUlmc&feature=youtu.be

La acest retreat, o sa aprofundam tehnicile de kriya yoga sub ghidarea directa a maestrului. Programul seminarului este intensiv , motivarea si aspirartie sunt importante.

Retreatul reprezinta acea perioada in care te trezesti la 6 dimineata sa prinzi rasaritul, incepi ziua cu o sedinta de hatha yoga in loc de rutina zilnica si continui toata ziua sa te descoperi, sa te detasezi de tot ce te tinea legat in mintea ta si de obiceiurile pe care inca le mai crezi inradacinate puternic in tine.

Pentru prima data in Romania organizam un astfel de retreat si speram ca acesta sa fie nelipsit in fiecare an cand ne viziteaza Swamijee.

In acest retreat avem posibilitatea de a medita constant langa Maestrul care ne va impartasi din experienta sa.

3. CUI SE ADRESAZA?

Retreatul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica anterioara.

Constituie totusi un avantaj daca ati practicat sau practicati si in prezent anumite forme de yoga.

4. TAXA DE PARTICIPARE LA RETREAT :

Contribuita pentru cei care participa la seminar este de 1160 lei/persoana.

Contribuția financiară pe care o achitați include cazarea, 3 mese pe zi, taxa de participare la seminar, initierea/initieri si alte costurile de organizare.

Raportat la programul de meditatie al retreatului, vom avea timp doar de 2 mese/zi( pranz si seara).

Achitati un avans de 400 lei/persoana pana la data de 26 martie pentru rezervarea unui loc la retreat. Diferenta se achita la cabana in ziua cazarii.

Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .

Pentru participanții din străinătate taxa de participare se va vira in contul RO38BTRLEURCRT0437354001.

Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa office@spiritualitateatantrica.ro cu dovada plății, menționând numele participantilor, retreat kriya yoga si un număr de telefon pentru fiecare participant .

In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a va prezenta, va putem returna 50% din avansul de 400 lei virat in cont.

Daca in prezent întâmpini greutăți financiare, dar ai totusi aspiratie, iti doresti sa practici zilnic si simti o chemare catre practica kriya yoga de pe aceasta linie, contacteaza-ne telefonic sa găsim solutii impreuna.

Locuri limitate 25.

5. PROGRAMUL RETREATULUI :

Ziua de 30 Aprilie :
– ora 12-16 receptia/acomodarea
– ora 16 gustare rece
– ora 17-19 meditatia kriya yoga
– ora 20,30-21.00 cina
– ora 21.00- 22.00 discutii libere, raspunsuri la intrebari
Ziua de 1 Mai :
– ora 05 trezirea, ceaiul de dimineata/apa
– ora 6.00-7,30 program de hatha yoga
– ora 7,30-8.00 gustare rece suc natural, salata de fructe/griu germinat
– ora 8-11 meditatia kriya yoga
– ora 11-12 pranzul
– ora 12-14 relaxare
– ora 14-17 meditatia kriya yoga
– ora 17-18 cina
– ora 18-19 relaxare
– ora 19-21 meditatie
– ora 21-21.30 lapte/suc natural cu migdale/alune
– ora 22 stingerea
Zilele 2,3,4 mai – identice ca program, insa programul retreatului poate fi modificat de Swamijee.

… Despre mancare : vor fi 3 mese/zi, mancarea este ovo-lacto-vegetariana. Mancarea va fi preparata in pensiune si va fi variata, inclusiv cu specific indian.

DE INTERES GENERAL:

Cautam oameni de afaceri/persoane generoase, interesate sa ne ofere sprijin financiar consistent. Avem 2 proiecte spirituale prin care vrem sa construim 2 temple spirituale/ centru spiritual pentru organizare de seminarii, initieri si retreaturi. Avem posibilitatea si contacte sa aducem mai multi maestri spirituali autentici pe mai multe linii, insa pentru o reușită pe termen lung si foarte lung ,un templu/centru spiritual este soluția ideală. In masura in care realizam acest Centru spiritual, putem sa aducem si sa cazam pe perioade lungi de Timp Maeștri spirituali( calugari din India, Nepal si Tibet)care ne pot dezvălui secrete/tehnici milenare si cu care ne putem consulta in practica noastra ori de cate ori avem neclarități pe calea spirituala.

Un centru este un București si unul o sa-l ridicam in centrul țării.

Binele pe care il faceti este si va fi apreciat de zeci, sute sau mii de oameni care vor beneficia de cazare, masa, consiliere psihologica, centre de Terapii bazate pe metode tradiționale practicate in mănăstirii si temple tibetane, tehnici de meditatie, prezenta, ghidare si susținerea directa si constanta a maeștrilor Autentici.

In plus va puteți implica voluntar si in planurile noastre spirituale de viitor.

Un astfel de gest are ca un prin efect o ardere karmică mare, intr-o exprimare din cultura Spirituala tibetana “ duce la acumularea de merite” sau mergând pe cultura indiana “ daca vrei sa faci karma yoga si sa-ti îmbogățești viata construiește scoli, fântâni, spitale, centre de cultura si Spiritualitate” etc. Astfel de lucruri durabile au o influienta pozitivă si multi căutători spirituali sinceri se pot bucura de ele constant.

In condițiile in care in România este un interes mare pentru a urma linii spirituale autentice, un centru spiritual ar înnobila aceasta aspiratie.

Exista posiblitatea reala sa găzduim pentru o perioada de timp calugari indieni si tibetani autentici sau chiar sa- i convingem sa se stabilească definitiv in România.

In Franța, Germania, Cehia sau SUA deja se intampla acest fenomen de transfer de spiritualiste din Orient catre occident. De ce sa nu fim si noi parte din acest plan divin ?

Daca lucrul acesta se intampla este un real castig pentru toti.

Nu ezitați sa ne contactați.

6. CONTACT

Persoana de contact : Daniel Flesaru.

Contact adresă email : office@spiritualitateatantrica.ro
Pentru detalii despre alte seminarii pe care le organizam sau le avem in derulare in acest moment, consultati si site-ul www.spiritualitateatantrica.ro

TEL. INFO: 0723329778

Sa aveti inspiratie.

Info

Start:
April 29 @ 5:00 pm
End:
May 5 @ 5:00 pm
Cost:
1160Lei
Event Category:

Organizator

Spiritualitatea Tantrica
Phone:
0723 329 778
Email:
office@spiritualitateatantrica.ro
Website:
www.spiritualitateatantrica.ro

Locatie

Pensiune Shanti
Sat Brazesti, Com. Baia de Aries, Judet Alba, Romania
Baia de Aries, Alba 515300 Romania
+ Google Map
Price:

1,160.00 lei