Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Conferinta Gratuita SLEEP YOGA

June 14 @ 7:00 pm - 9:00 pm | Gratuit

SLEEP YOGA ( DOBANDIREA CONSTIENTEI IN SOMNUL FARA VISE) Bucuresti 14 IUNIE

14 iunie – Conferinta gratuita pe tema Sleep Yoga, Vineri 14 iunie, orele 19-21
Locatie Strada Barlogeni nr. 46, Bucurestii Noi( intre statia de metrou Jiului si Parc Bazilescu).

Scopul nostru este de a oferi tuturor celor interesați invataturi autentice practicate de calugari in manastirile tibetane.

Rinpoche Choe-khor Tsang calugar de pe linia dzogchen Bön, este un păstrător al tradiție spirituale tibetane. Rinpoche are grupuri de Dzogchen si Tantra Superioara(tummo, powa) in toata Europa.

El preda de 8 ani la Universitate din Praga – sectia de stiinte tibetane.

Rinpoche Choe-khor Tsang inițiază pe orice om care aspira sa se cunoasca mai mult, sa devina mai calm, mai intelept, mai tenace , mai elevat.

Maestrul tibetan Choe-khor Thsang Rinpoche, vine în Romania pentru seminarul de sleep yoga din data de 15-16 iunie.

Anul trecut am organizat impreuna cu Rinpoche seminarul de Dream Yoga, acum mergem mai profund in spiritualitatea tibetana.

Sleep Yoga ca si Dream yoga fac parte dintre cele sase Tantra superioare.

Tehnica Sleep yoga este despre calitatea somnului si care ne conduce gradat la constienta in timpul somnului profund fara vise.

Somnul fara vise reprezinta incostientul, ceva despre care stim ca exista dar nu stim cum sa-l definim.Asa se intampla ca de fiecare data cand mergem la culcare intrerupem lantul constient.

Alternanta dintre somn cu vise si somn fara vise fac normale noptile de somn pe care le traim. Somnul poate fi numit intuneric deoarece nu suntem constienti de procesele care se petrec in timp ce dormim. Perioadele in care constientul colapseaza le numim ‘am dormit’.

Cand reusim sa devenim tot mai constienti de actul de a dormi, somnul profund devine luminos. Acea luminozitate este lumina clara. Este adevarata noastra natura.
In acest punct al existentei noastre cotidiene, mintea se topeste in „natura mintii”. Momentul acesta ne ofera claritate, pacea interioara profunda se instaleaza definitiv in noi, apare beatitudinea si dispare „ignoranta”.

Sleep Yoga nu functioneaza ca un film in derulare, nu are nici proiectii. Sleep Yoga este fara imagini.

Raportat la doctrina Dzogchen, dream yoga ( yoga somnului constient cu vise) este o tehnica preliminara deoarece inca lucram cu imagini si vizualizari, in comparatie cu sleep yoga (somn profund fara vise ) unde lucram cu constiinta non-duala.
In sleep yoga nu este nimic pe care sa ne concentram atentia. Sleep yoga este o practica care te duce catre adevarata constiinta ce se afla in tine si de care nu esti constient desi o manifesti in orice clipa.

Sleep yoga duce gradual la atingerea starii de bardo. Trebuie sa decizi singur care practica ti se potriveste, invataturile Dzogchen mentioneaza permanent importanta de a te cunoaste pe tine insuti, sa-tii stii capacitatile si obstacolele, sa-ti folosesti cunostintele intr-o maniera cat mai benefica si eficienta.
Rinpoche Choe-khor Tsang vine de pe o linie autentica cu tehnici nemodificate si care nu au fost adaptate la cerintele societatii noastre de consum.

BENEFICII :

– un somn linistitor, claritatea mintii, posibilitatea de a te autocunoaste, controlul gandurilor, constentizarea gradata a karmei si ardera ei prin dobandirea cunoasteri, dobandirea unei armonii interioare, depasirea unor frici interioare ascunse, imaginatie creativa aplicata, frumusete interioara.

CUI SE ADRESAZA?

Seminarul de Sleep Yoga este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca metoda de predare.
Daca in prezent întâmpini greutăți financiare, dar ai totusi aspiratie, iti doresti sa practici zilnic la grup si individual si simti o chemare catre astfel de practici milenare de pe aceasta linie, contacteaza-ne telefonic sa găsim solutii impreuna.

CONTACT

Persoana de contact : Daniel Flesaru.

Contact adresă email : office@spiritualitateatantrica.ro
Pentru detalii despre alte seminarii pe care le organizam sau le avem in derulare in acest moment, consultati si site-ul www.spiritualitateatantrica.ro
TEL. INFO: 0723329778

Info

Date:
June 14
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Gratuit
Website:
https://www.facebook.com/events/854967021511491/?ti=icl

Organizatori

Spiritualitatea Tantrica
atlantheea

Locatie

Str. Barlogeni 46
Str. Barlogeni 46, Bucuresti
Bucuresti, Bucuresti 012786 Romania
+ Google Map
Phone:
0723329778